gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

De beste webhostingDe beste webhosting in Nederland

  • Onbeperkt verkeer
  • gratis support
  • Uniek controlepaneel
Vanaf 5,95 /maand

De beste webhosting in de Benelux

Er is een reden waarom één op vijf websites in Nederland gehost wordt door Combell. Met de jaren heeft ons bedrijf een klantenkring van meer dan 170.000 klanten uitgebouwd en behouden. We hebben het vertrouwen verworven van tal van grote bedrijven in België, Nederland en Luxemburg, waarvoor we de websites hosten.


Waarom is Combell uw beste keuze voor webhosting?

We zijn de grootste webhosting provider en geaccrediteerde domeinnaam registrar in Nederland. We kunnen u alle bijhorende diensten aanbieden naast enkel domeinnaam, hosting en e-mail. We kunnen zowel Linux als Windows hostingomgevingen en -oplossingen aanbieden voor websites van particulieren, bedrijven of grote ondernemingen. Veiligheid en kwaliteit zijn gewaarborgd op alle niveaus.

De beste gratis support

Het stond onlangs in PC magazines: de klantendienst van ons bedrijf werd verkozen tot beste in België. En welverdiend! Onze klantenservice is onlangs verkozen als beste in Belgie. We werken 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ons team eersteklas technici zit klaar om je te helpen bij al jouw problemen – in je eigen taal.

Lees het artikel

Altijd de recentste technologie

Onze servers draaien in een beschermde omgeving met een load balancer. Onze technici gebruiken virtualisering, clustering en replicatie bij onze cloud infrastructuur. De technologische oplossingen van Combell zijn gericht op het leveren van het perfecte evenwicht tussen enerzijds veiligheid, stabiliteit en functionaliteit en anderzijds toegankelijkheid en eenvoud.

Bekijk onze hosting functies

Een uniek nieuwegeneratie-hostingplatform

In feite is de beste webhosting provider de veiligste provider. Bij Combell focussen we daarop. Onze nieuwe generatie technologie voor Cloud Hosting biedt de hoogste prestaties, schaalbaarheid en gebruiksgemak aan onze klanten. Host, bouw, betaal en onderhoud uw websites: Combell oplossingen zijn verfrissend simpel en helpen je bij elke stap die je zet – van de root server tot uw controlepaneel.

Nieuwegeneratiehosting
Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Gratis advies over Hosting?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis support. Aarzel niet om Simon en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top