gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

The next-generation hosting platform

Snelheid, schaalbaarheid en maximale beschikbaarheid


Indrukwekkende prestaties

Alle bouwstenen van onze pakketten zoals de webserver (Apache), databaseserver (MySQL), e-mailfaciliteiten en DNS draaien op aparte clusters in onze cloud. Ze zijn geoptimaliseerd voor hun specifieke toepassing. Updates gebeuren achter de schermen en hebben geen downtime tot gevolg, één van de unieke eigenschappen van clusterhosting.


Bekijk het aanbod


State-of-the-art technologie

We ontwikkelen en onderhouden ons cloudplatform voor 100% met eigen expertise. Daarvoor hebben we een team van ervaren systeembeheerders en developers die gebruik maken van verschillende toepassingen zoals VMware-virtualisatiesoftware, storage van NetApp en switching van Cisco.

Maximale schaalbaarheid

Klein starten en snel groeien? Het next-generation hosting platform groeit mee met jouw business in de cloud. En onze cloud is nu voorbereid op de toekomst. Zo zullen we binnenkort nieuwe, hostingformules lanceren die 100% op maat gemaakt worden voor jouw gebruik.


Veilig & altijd beschikbaar

Van DDoS-beveiling op netwerkniveau, 24/7 monitoring tot multidatacenter ondersteuning en SAN-storage: ons platform garandeert u 100% uptime, met infrastructuur gehost in de beste datacenters van Brussel. Bij ons staat jouw data lokaal én veilig.


Combell infrastructuur & datacentra


Multi-layer cluster

We ondersteunen zowel het Linux- als Windows-platform, en dat naadloos naast elkaar. Bovendien bieden we elk onderdeel ook in een private- en white-label versie. Zo kan je onze hosting gebruiken in jouw eigen producten, zonder verwijzingen naar Combell.

Intuïtieve interface

Via een gebruiksvriendelijk controlepaneel beheer je u alle onderdelen van jouw website, webwinkel of applicatie. Intuïtief en gebouwd op onze 10+ jaren ervaring als hoster. Het controlepaneel werd geschreven en wordt onderhouden door ons eigen developmentteam. We luisteren continu naar de wensen van onze klanten en passen onze dienstverlening daar voortdurend op aan.

Meer over ons controlepaneel

Nu bestellen

Combell Webhosting

Webhosting van topkwaliteit

Vanaf 5,95 /maand
Top