gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

CDN (wereldwijde schaling)

Til uw project naar een hoger niveau. Verbeter de performantie aanzienlijk zonder extra kosten. Ga voor een oplossing die uw content met een verhoogde beschikbaarheid en hoge snelheid bij uw eindgebruikers brengt. Met onze set-up op maat is het de bedoeling om de verbinding met uw content te vereenvoudigen en versnellen, via ons internationaal servernetwerk dat de statische delen van uw data in cache neemt.

  • Toegang tot nieuwe markten
  • Geoptimaliseerde content delivery snelheid
  • Professionals met jaren ervaring
  • Set-up op maat van uw behoeften
  • Verbeterde zichtbaarheid
  • Fully managed services

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Waarom hebt u een content delivery network nodig?

Waarom hebt u een content delivery network nodig?

Een content distributie netwerk is een systeem van verspreide servers, die webpagina's en andere content dichterbij leveren dan vanop de verre bron. De dienst is gebaseerd op het ontdekken van de geografische locatie van de gebruiker. Statische content wordt vooraf geladen op strategisch gelegen datacenters, klaar om sneller geladen te worden wanneer erom verzocht wordt, wat de totale laadtijd fel vermindert. Richt u zich tot een bepaalde markt? Wij staan klaar om u een hele reeks versnellingsoplossingen aan te bieden.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Wat zijn de voordelen van een CDN?

Uw content delivery haalt snelheidsrecords die u nog nooit ervaren hebt. Het verkeeer is evenwichtig en de netwerkverbinding sneller. Dit leidt tot hogere efficiëntie want u krijgt resources vrij die u voor andere activiteiten kunt inzetten en u kunt zo uw performantie nog verbeteren. En omdat u nu voor uw snelheid een hogere ranking zal krijgen, zullen Google en andere zoekmachines u meer zichtbaarheid bieden. Maak indruk op uw klanten met een geweldige gebruikservaring!

Wat zijn de voordelen van een CDN?

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top