gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Database

Maak data management simpel en gestructureerd. Slimme bedrijven hechten veel aandacht aan hun gestructureerde data - met veel zorg verzameld en bewaard, intensief doorzocht en geanalyseerd en beschermd door de beste experts in de industrie. De installatie, beheer, onderhoud en back-up van uw database is onze job. U krijgt een glasheldere SLA waarbij u kunt kiezen uit de best mogelijke voorwaarden voor een hoge beschikbaarheid en aandachtige ondersteuning.

  • Load balancing
  • Back-up en restore
  • Continue monitoring
  • Multi-level beveiliging
  • Professionals met jarenlange ervaring
  • Regelmatige updates

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Uw data in veilige handen

Uw data in veilige handen

Wij gaan snel en nauwkeurig tewerk bij het opbouwen van de juiste oplossingen voor onze klanten. U zal onder de indruk zijn van de performantie van uw data server. Via database replicatie worden uw bestanden naar een tweede locatie verspreid en gesynchroniseerd om altijd volledig identiek te zijn. Database mirroring is een waarborg voor disaster recovery en een hoge beschikbaarheid van uw bestanden. Geniet van een beveiligde, nauw in het oog gehouden veilige omgeving voor uw database wanneer u uw bedrijf uitbouwt!

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Multi-node clustering

Hebt u een slimmere aanpak nodig om uw data te beheren? Bij node clustering treden twee of meer van uw database servers op als één enkele logische entiteit. De perfecte oplossing voor projecten met hoog-volume databases. In sommige scenario's biedt clustering u een opvangnet - indien een van uw servers een of ander probleem ondervindt, staat er een replica klaar om het over te nemen. In andere scenario's kan u uw queries automatisch laten verwijzen naar de server met de minste belasting. Met workload distributie werken uw resources efficiënt en haalt u uw volle capaciteit.

Multi-node clustering

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top