gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Firewall

Een no-nonsens firewall op maat die de bedreigingen weghoudt. Als databeheerder bent u verantwoordelijk voor het beveiligen van de informatie op uw servers. Een beveiligingsoplossing op maat die uw data beschermt tegen elke indringer, hacker of bot. Geen spam, geen virussen, geen spyware, geen Denial of Service (DoS) aanvallen. Geoptimaliseerd voor uw project. Ga eens samenzitten met onze ingenieurs en bespreek met hen welke datacollectie voor u het gevoeligste is, het kwetsbaarste en het belangrijkste - en hoe u die collectie kunt beschermen.

  • Set-up op maat door experts
  • Snelle, pijnloze en onopvallende installatie
  • Clavister, Juniper en/of Cisco producten
  • NaWas bescherming
  • gratis support

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Wij werken met Clavister

Wij werken met Clavister

Clavister is een betrouwbare, op software gebaseerde firewall, die tussen uw servers en uw inkomende verkeer stapt. Hij inspecteert de aard van de requests - kwaadwillende delen worden verhinderd om uw server te bereiken terwijl geldig verkeer snel uitgefilterd wordt en verder doorgegeven. Met Clavister werken is gemakkelijk - het werkt virtueel - en zijn zelfstandige eigen kern vereist geen bepaald besturingssysteem zodat het bij elke set-up gebruikt kan worden. Als Combell-klant geniet u van snelle en nauwkeurige ondersteuning.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Extra bescherming tegen DDoS met NaWas

Naast de firewallfiltering kunt u profiteren van een nieuwe bescherming tegen Destributed Denial-of-Service aanvallen (DDoS). Dankzij voortdurende geautomatiseerde monitoring ontdekt ons systeem of uw servers aangevallen worden, in welk geval uw verkeer doorgestuurd wordt naar NaWas via BGP. Het wordt gecontroleerd en gefilterd. Enkel geldige verzoeken mogen dan uw servers bereiken, er treedt geen vertraging of downtime op.

Extra bescherming tegen DDoS met NaWas

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top