Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

High Availability

Wij plannen en configureren de perfecte hostingoplossing op maat voor uw project. U hebt geen in-house expertise nodig bij fully managed diensten. Na zorgvuldige testen wordt er een veilig netwerk uitgebouwd in een Klasse A datacenter, beschermd door meerdere beveiligingslagen. Een betrouwbare en snelle verbinding wordt gelegd tussen u en uw host. Back-up en replicatie worden gebruikt om uw business te beschermen. Met constante monitoring, gratis support en ijzersterke Service Level Agrements kunt u zich volledig concentreren op de vooruitgang van uw project, en de omgeving aan ons overlaten.

  • Top datacenters
  • gratis ondersteuning
  • Redundante connectie
  • Back-up en restore
  • Hoge uptime waarborgen
  • Snelle internetverbinding met onze datacenters

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Veiligheid van uw data en applicaties

Veiligheid van uw data en applicaties

Geen back-up maken van de data is een van de voornaamste oorzaken van grote onverwachte uitgaven bij bedrijven. Met onze databescherming en back-upstrategie moet u zich geen zorgen meer maken om business continuity. Wij bieden toegang tot twee datacenters die als één enkel netwerk optreden. De opgeslagen data is dubbel veilig met een replica, die klaar staat om het over te nemen als uw originele set-up het begeeft. Wij houden fysieke en digitale indringers weg uit onze datacenters door no-nonsense beveiligingsmaatregelen. Geen kans meer op dataverlies!

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Fully managed services

Met een zorgvuldig gepland en precies uitgevoerd set-up plan hebben wij elk risico tot een minimum herleid. Met onze managed services bieden wij u zelfs nog hogere uptime waarborgen - met onze 24/7 monitoring en proactieve ondersteuning. Wij voeren voortdurend controle en analyse uit van de trends van uw omgeving, en ontwerpen een strategie om uw scores hoog te houden. We bieden een maximaal niveau van flexibiliteit en schaalbaarheid. Wij staan klaar om uw configuratie op elk gewenst tijdstip uit te breiden - geen onverwachte kosten, geen vermindering van kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat wij u altijd op alle mogelijke manieren ondersteunen.

Fully managed services

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top