Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Load Balancing

Optimalisering van resources zoals het hoort. De eerste stap om het volledige potentieel van uw serverfarm te bereiken is elke server evenveel te belasten. En dat is een kunst waar we goed in zijn. Multi-layer balancing zorgt ervoor dat uw servers zelfs taken op netwerkniveau op zich nemen (op IP-adressen gebaseerde balancing), maar ook op applicatieniveau. Met slimme load balancing krijgt u meer stabiliteit, een hogere beschikbaarheid van de dienst en een eenvoudigere, slimmere schaalbaarheid van uw set-up.

  • Set-up op maat, managed services op maat
  • Uptime garanties
  • gratis support
  • Klasse A datacenters
  • Redundante verbinding

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Load balancing op netwerkniveau

Load balancing op netwerkniveau

Uw load balancer vangt alle inkomende verkeersrequest op en verdeelt die intern over de machines in uw serverpool. Bij niveau 3-balancing laat de load balancer dit niet over aan het toeval maar houdt hij bij welke server vrij is om een taak op elk gewenst moment aan te nemen en uit te voeren, en hij wijst er jobs aan toe. Dit waarborgt dat gebruikers zo snel mogelijk bediend worden en dat geen enkele server overbelast wordt, een time-out geeft of blokkeert. Op basis van wat uw project nodig heeft, maken wij samen een oplossing die u het beste past en u grote flexibiliteit biedt om verder te groeien en te slagen.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Load balancing op applicatieniveau

Load balancing op applicatieniveau, ook Level 7 load balancing genoemd, is nog slimmer bij het verdelen van verkeer en worden zelfs nog hogere resource optimalisatie gerealiseerd. Dat komt omdat Level 7 LB verkeer toewijst op basis van het doel ervan. De balancer leest de boodschap en wijst, op basis van de gevraagde informatie, de gebruiker door naar de server die de data bezit - afbeeldingen en video worden gehaald op servers die voor statische content geoptimaliseerd zijn, en applicatiegegevens, vb. een update van prijzen of de status van een bestelling, worden gehaald op de applicatieserver.

Load balancing op applicatieniveau

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top