Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Real-time monitoring

Monitoring en support voor je website, applicatie of server. Wij doen dat secuur en merken alles op. Monitoring op cruciale services, toegankelijkheid, beschikbare schijfruimte, verdachte activiteiten, kwetsbaarheden, performantie, en andere - wij zijn op alles voorbereid. Met cutting edge software, specialisten met jarenlange ervaring en een oog voor detail laten wij niets passeren, daar kan je zeker van zijn.

  • Monitoring van diensten
  • Elke dag een expert aan de lijn
  • Belangrijkste doelstelling webtoegang
  • Testen op kwetsbaarheden
  • Proactief toezicht op performantie
  • Trend analyse

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Applicatie en host monitoring

Applicatie en host monitoring

Host monitoring is een basisdienst die wij leveren om na te gaan of alle poorten altijd toegankelijk zijn en goed werken. Daarenboven zorgen we er met disk space monitoring voor dat de natuurlijke groei van je data je dienst niet onderbreekt. Je zal weten wanneer jouw ruimte op raakt en wij staan klaar om met je te bespreken of je jouw schaal moet wijzigen of je data herverdelen. Onze specialisten zijn erop getraind om cruciale scripts voorrang te geven. Technici houden je bestel- en transactiediensten in het oog zodat je nooit een verkoop misloopt. Vertel ons wat het belangrijkste deel van je business is dat je online wil brengen en wij zorgen ervoor dat je veel meer krijgt dan enkel het hoogstnoodzakelijke.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Scannen op kwetsbaarheden

Elk systeem heeft zijn zwakke plekken. Weet je waar de jouwe liggen? En weet je of je de mogelijke schade aankan die zij kunnen veroorzaken? Om te beginnen maken wij samen een fool-proof bauwdruk van je project en voeren het nauwgezet uit. Zodra je set-up klaar is, lanceren we het. Samen met onze jarenlange waardevolle partner voeren wij penetratieproeven uit om te zien waar de zwakke plekken liggen - wij analyseren de resultaten om de performantie en monitoring van je project te verbeteren.

Scannen op kwetsbaarheden

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top