gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Real-time monitoring

Monitoring en support voor uw website, applicatie of server. Wij doen dat secuur en merken alles op. Monitoring op cruciale services, toegankelijkheid, beschikbare schijfruimte, verdachte activiteiten, kwetsbaarheden, performantie, en andere - wij zijn op alles voorbereid. Met cutting edge software, specialisten met jarenlange ervaring en een oog voor detail laten wij niets passeren, daar kunt u zeker van zijn.

  • Monitoring van diensten
  • Elke dag een expert aan de lijn
  • Belangrijkste doelstelling webtoegang
  • Testen op kwetsbaarheden
  • Proactief toezicht op performantie
  • Trend analyse

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Applicatie en host monitoring

Applicatie en host monitoring

Host monitoring is een basisdienst die wij leveren om na te gaan of alle poorten altijd toegankelijk zijn en goed werken. Daarenboven zorgen we er met disk space monitoring voor dat de natuurlijke groei van uw data uw dienst niet onderbreekt. U zal weten wanneer uw ruimte op raakt en wij staan klaar om met u te bespreken of u uw schaal moet wijzigen of uw data herverdelen. Onze specialisten zijn erop getraind om cruciale scripts voorrang te geven. Technici houden uw bestel- en transactiediensten in het oog zodat u nooit een verkoop misloopt. Vertel ons wat het belangrijkste deel van uw business is dat u online wil brengen en wij zorgen ervoor dat u veel meer krijgt dan enkel het hoogstnoodzakelijke.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Scannen op kwetsbaarheden

Elk systeem heeft zijn zwakke plekken. Weet u waar de uwe liggen? En weet u of u de mogelijke schade aankan die zij kunnen veroorzaken? Om te beginnen maken wij samen een fool-proof bauwdruk van uw project en voeren het nauwgezet uit. Zodra uw set-up klaar is, lanceren we het. Samen met onze jarenlange waardevolle partner voeren wij penetratieproeven uit om te zien waar de zwakke plekken liggen - wij analyseren de resultaten om de performantie en monitoring van uw project te verbeteren.

Scannen op kwetsbaarheden

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top