gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Clustering

Kunt u een waarborg krijgen tegen de 'single point of failure' in uw infrastructuur? Met clustering kan dat. Server clustering laat u toe om verschillende servers samen te smelten en ze zo in te stellen dat zij als één logische entiteit werken. Verdeel de werklast gelijk of houd er een set backup resources op na - als er één node een service onderbreking ondergaat, dan neemt de rest van de cluster het over om de taken in wachtrij uit te voeren.

  • Gedaan met het single point of failure
  • Bescherming tegen overmacht
  • Verdeel uw resources evenwichtig
  • Verzeker u van business continuïteit
  • Multi-level beveiliging
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Wanneer gebruikt u server clustering?

Wanneer gebruikt u server clustering?

Server clustering wordt in uw infrastructuur blauwdruk inbegrepen wanneer u hoge beschikbaarheidswaarborgen nodig hebt voor bepaalde diensten of om te beschermen tegen dataverlies van gevoelige informatie. Vraag onze ingenieurs naar de mogelijkheid van node clustering indien u zich geen downtime kunt veroorloven van uw interne operaties of van de producten die u promoot bij uw klanten. Overweeg om extra support toe te voegen wanneer u hoge verkeerspieken verwacht.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Hoe werkt server clustering?

Clustering verenigt een aantal machines rond dezelfde taken - of die nu geoptimaliseerd zijn voor zware berekeningen of voor diensten waarbij uptime van het grootste belang is, u verdubbelt de resources en behaalt een nieuw niveau van efficiency, capaciteit en/of beveiliging. Een active-active relatie tussen de nodes ondersteunt uw load-balancing inspanningen. Een active-passive relatie synchroniseert de content en transacties tussen uw nodes zodat de ene te allen tijde klaar staat om de andere te vervangen.

Hoe werkt server clustering?

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top