gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Replicatie

De eerste wet in ICT dynamica: dataverlies is gelijk aan financieel verlies in het kwadraat. Dataverlies kan het resultaat zijn van een overmacht, menselijke fout, fout in de software, het kan het resultaat zijn van kwaadwillende opzet, of in sommige gevallen zelfs een gevolg zijn van falen van het management. Geef uw inspanningen om business continuïteit te verzekeren een steuntje in de rug door ook data replicatie te integreren in uw hostingoplossing.

  • Naadloze replicatie van data in de achtergrond
  • Waarborgen tegen dataverlies
  • Multi datacenter oplossing
  • Veilige locaties
  • Combineer met BGP voor data routing
  • Ondersteund door een ervaren provider

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Database replicatie

Database replicatie

Data synchronisatie tussen even krachtige en veilige locaties waarbij de een het op elk gewenst moment kan overnemen van de ander, zonder verlies van data of transactie-informatie. Via een veilige verbinding tussen uw MySQL of MSSQL databases en hun kopieën wordt uw informatie op de achtergrond gerepliceerd zonder de performantie van uw normale activiteiten te onderbreken of te beïnvloeden.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Data replicatie

Afhankelijk van de kenmerken van uw project zullen onze ingenieurs een brede waaier oplossingen aanbieden, inbegrepen zowel hardware-gebaseerde als software-gebaseerde replicatie diensten. U kunt SAN naar SAN replicatie kiezen op aparte locaties, volledige of gedeeltelijke data replicatie, waarbij een maximale efficiency behaald wordt door een originele kopie te maken en die te onderhouden door uw acties op de server te repliceren, in plaats van grote hoeveelheden gevoelige data te transporteren.

Data replicatie

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top