gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Virtualisatie

Schaalbaar. Efficiënt. Met een hoge beschikbaarheid. Servervirtualisatie is een baanbrekende factor in de IT-industrie. Het concept evolueert van nieuwigheid naar noodzaak – u hebt het nodig en het moet juist gedaan worden. Een perfecte manier om de serverpool van uw bedrijf te optimaliseren. Laat onze deskundige ingenieurs voor uw virtuele omgeving zorgen. Gebruik uw beschikbare middelen efficiënter, geniet van meer uptime en uitstekende bestuurbaarheid.

  • Schaalbaarheid – groeien, samen met uw bedrijf
  • Een efficiënter gebruik van hardware
  • Hoge beschikbaarheid
  • Vlekkeloze migratie tussen servers
  • Upgrade zonder downtime
  • Uptimegaranties

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gebruik uw serverpark op optimale wijze

Gebruik uw serverpark op optimale wijze

Met een hypervisor en een virtuele machinemonitor kunt u tegelijkertijd meerdere besturingssystemen laten lopen op dezelfde host, met een verschillende schaal en bestemming. In plaats van te investeren in nieuwe machines voor elke nieuwe toepassing, host u al uw apps op hun eigen geoptimaliseerde VM. Telkens u meer capaciteit nodig hebt, vertalen onze deskundigen vlekkeloos uw project naar een krachtiger setup. De missie van ons team is om uw omgeving te ondersteunen en te upgraden zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Gemakkelijke back-up en disaster recovery

Dankzij onze meesterlijke virtualisatie wordt het beheer van uw serverpark flexibeler. Wanneer u een nieuwe machine moet toevoegen kan uw server in luttele seconden gekloond worden. Geen wachttijd, geen manuele setup. Virtualisatie vermindert de hersteltijd en laat geen plaats voor menselijke fouten, wat u een stabiele omgeving garandeert tijdens kleine zowel als grote veranderingen. Redundantie bereiken in grootschalige projecten, zelfs voor duizenden machines, is kinderspel. Als uw server het laat afweten wordt hij automatisch op een andere machine gedraaid zonder enige downtime. Voor u gaat alles gewoon zijn normale gang.

Gemakkelijke back-up en disaster recovery

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top