gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

VPN

Beveiligde verbinding van locatie naar locatie - een set-up op maat door een security gecertificeerde provider. Communiceer zonder risico uw informatie tussen uw kantoor en het datacenter. Binnen uw virtueel privaat netwerk kunt u veilig gevoelige data uitwisselen, uw originele locatie verbergen, of vanuit verschillende steden of landen aan een project samenwerken net alsof u aan hetzelfde bureau zat.

  • Complexe VPN tunneling
  • Beveiligde verbinding
  • Klasse A datacenter
  • Fully managed services
  • Continue monitoring
  • gratis support

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Hoe kun je je verbinding beveiligen?

Hoe kun je je verbinding beveiligen?

Een VPN recreëert de omstandigheden van een gewoon plaatselijk privaat netwerk, maar dan voor gebruikers op afgelegen locaties. De verbinding tussen de toestellen op afstand wordt van de buitenwereld geïsoleerd en met encryptie beschermd. Wanneer gevoelige data aan één kant van de VPN tunnel ingevoerd worden, dan worden die zo bewerkt dat zij enkel aan de andere kant ontcijferd kunnen worden. Zelfs als indringers erin zouden slagen om de data te onderscheppen, dan zien zij alleen onbegrijpelijke nonsense.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Wanneer hebt u een VPN nodig?

Een VPN is een goede oplossing voor bedrijven met teams die op afstand werken of voor teamleden die zich op een andere locatie bevinden. Het bieden van een veilige communicatie en samenwerkingstools is de basis voor een gestage en succesvolle workflow. Krijg toegang tot gevoelige informatiebronnen zonder risico's voor de data. Benader dezelfde locatie, maar doe alsof het van verschillende richtingen komt. Leg een veilige verbinding tussen applicaties en databases in verschillende datacenters.

Wanneer hebt u een VPN nodig?

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top