gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Web acceleratie

Imponeer uw klanten, partners en concurrenten met een ongelooflijke performantie. Om uw klanten van de beste gebruikservaring te verzekeren hebt u een website nodig die in een mum van tijd laadt. Sites die sneller laden zijn populairder dan trage sites. En om ervoor te zorgen dat de klanten uw website kiezen en niet die van de concurrent, is een investering in dynamische web acceleratie altijd een wijze keuze. Wanneer u deze feature gebruikt, haalt u het meeste uit uw bestaande infrastructur. Uw business krijgt optimale ondersteuning, zelfs op piekuren.

  • Verminder verkeer over het netwerk
  • Minimum load op de servers
  • Geen onverwachte kosten
  • Dedicated resources met de beste hardware
  • Optimalisatie van de website snelheid
  • Kennis in cache nemen

Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Klik uw gordel vast!

Klik uw gordel vast!

Web acceleratie maakt een optimale support van uw bedrijf mogelijk - het optimaliseert uw resources door de vereiste computerkracht te verminderen door middel van gespecialiseerde tools. Het geeft u de ultieme ervaring zonder enige verandering aan infrastructuur of extra kost. Imponeer uw gebruikers met een beduidend lagere laadtijd! U staat op het punt om de snelste route te nemen om uw project te laten slagen.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Leer de technologie kennen

Ons team biedt web acceleratie oplossingen aan door middel van caching, TCP/IP offloading, HTTP compressie en meer. Door uw afbeeldingen, tekstfragmenten en andere elementen van een website in cache te nemen op het toestel van de gebruiker, laadt uw content enkel gedeeltelijk vanop uw server, waardoor de hoeveelheid data die naar de gebruiker gedownload moet worden, vermindert. TCP/IP offloading is nog een andere techniek die de belasting op de processoren van uw server verlicht, door data in zinvolle pakketjes te groeperen. HTTP compressie vermindert het verkeer dat over het netwerk passeert.

Leer de technologie kennen

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top