Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Wat zijn nieuwe domeinnamen?

Uitbreiding van het web met nieuwe extensies

  • +1000 nieuwe extensies beschikbaar
  • Extensies voor elke sector en situatie
  • Veel meer mogelijkheden voor de perfecte dmeinnaam

Wat zijn die nieuwe TLD's exact? Ruimte voor nieuwe domeinnaamcombinaties

De grootste evoutie op internetgebied vindt plaats. Het web breidt uit met duizenden nieuwe internetextensies, ook wel generic Top Level Domains (gTLDs) genaamd. De traditionele TLDs zoals .com, .net, .biz en .info krijgen dus uitbreiding van nieuwe extensies zoals .vlaanderen, .shop en .green. Als ondernemer krijg je op die manier de keuze uit duizenden nieuwe combinaties aangezien alles voor het dot (.)-teken beschikbaar wordt. Grijp nu jou kans en registreer domeinnamen naar uw keuze in nieuwe extensies zoals .amsterdam, .shop, en .hotel.

New TLD Search and Reserve

Wat is preregistreren?

Bij Combell krijg je nu de mogelijkheid om nieuwe extensies gratis te preregistreren. Dit is volledig vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. Als je later wilt afzien van het registren van een domein, dan kan dat gewoon.

Het betreft hier preregistraties van domeinnamen. Combell kan je op dit moment niet garanderen dat de registratie succesvol uitgevoerd kan worden. De exacte lanceerdatum van veel domeinnamen is nog niet bekend en het kan zijn dat iemand anders een verworven recht heeft (bv. als merkhouder of overheid) om de domeinnaam in kwestie te claimen.

Uw preregistratie zorgt er echter wel voor dat wij, van zodra er meer concrete informatie beschikbaar is, meteen de aanvraag kunnen doorsturen wanneer dat mogelijk is. En wanneer er meer informatie is rond kosten zullen wij jou eerst contacteren om uw verdere goedkeuring te vragen.

2 Preregistreer gratis en vrijblijvend

3 Beheer uw preregistraties via my.combell en blijf gratis op de hoogte!

New gTLD TV

newtlds_what_gltd_tv_alt
Play

New TLD (R)evolution

Brussel

Combell organiseerde onlangs de "New TLD (R)evolution" conferentie in Brussel, specifiek gericht op merkhouders en bedrijven met meerdere domeinnamen. Het is boeiende dag geworden met veel interessante inzichten rond marketing en merkenstrategie. Bekijk hier de video's van de sprekers met alle nuttige informatie omtrent de beschermingsmogelijkheden van uw merknamen, samen met hun presentatie.


Andrea Beccalli, ICANN

Manager Global Stakeholder Engagement over het nieuwe gTLD programma van ICANN


Bart Lieben

Advocaat gespecialiseerd in IP over beschermingsmechanismen voor merkhouders
Jan Corstens, Deloitte

Mede-oprichter van het Trademark Clearinghouse over de mogelijkheden van het TMCH


Marc Messely, Bekaert

Group Manager IP bij Bekaert over een gecentraliseerd domeinnaam en IP portfolio management

Blokkeer uw merknaam voor het te laat is

Tip: bent u merkhouder en wenst u uw merknamen te beschermen? Of wenst u hulp bij het preregistreren van domeinnamen? Bel onze domeinspecialisten op +31 (0)20 796 9999. Zij helpen u graag verder!

Lees meer over de bescherming van uw merknaam online

Domeinnaam registreren? Bel Jasper voor advies.

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis domeinnaam advies. Aarzel niet om Jasper en zijn collega's te contacteren via e-mail of gratis telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top