Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Reseller
  4. Opties & instellingen
  5. Hoe kan ik een 1-click installatie activeren voor mijn klanten?

Hoe kan ik een 1-click installatie activeren voor mijn klanten?

Wees voorzicht om 1-click-installaties beschikbaar te maken voor je gebruikers want het overschrijft alle bestanden op een hosting account.

Volg deze stappen in het controlepaneel om een one-click installatie mogelijk te maken bij je huidige service pakketten:

1. Ga naar “Reseller”
  2. Kies in het menu links voor “Service packs” en klik op de knop met de drie puntjes naast het service pack dat je wil up-/downgraden. Klik op “Wijzig service pack”.
  3. Vink het CMS-pakket aan waarvoor je de one-click installatie wil activeren. Klik vervolgens op “Service pack wijzigen”.CMS-pakket
Updated on 19 september 2022