Hoe maak ik een e-mailadres en mailbox aan?

2 MANIEREN OM EEN E-MAILADRES TE MAKEN

1. E-mailadres aanmaken met een mailbox
    Je maakt een e-mailadres aan met een mailbox van Combell (zie verder).
    Wat heb je nodig? Een domeinnaam & mailbox.
  2. E-mailadres aanmaken met een doorverwijzing (alias)
    Maak een e-mailadres waarvan je de e-mails doorstuurt naar een ander, bestaand e-mailadres (bv. een gratis Gmail-adres). Let wel op, hierbij kan je geen e-mails versturen vanuit dat e-mailadres!
    Wat heb je nodig? Enkel een domeinnaam.
    Lees hoe je een e-mailadres aanmaakt met doorverwijzing

E-mailadres aanmaken met een mailbox

Maak eenvoudig een e-mailadres aan met onze Basic of Exchange mailboxen.

• Basic Mailbox
  • Exchange mailbox

Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail hosting” > Klik op “Beheer e-mail” naast het domein waarvoor je een mailbox wil aanmaken.

2. Kies in het menu links voor “Mailboxen” en klik daarna op “Toevoegen”.
Zie je de knop “Toevoegen” niet staan, dan heb je geen beschikbare mailbox. Je zal er eerst eentje moeten bestellen.
mailboxen beheer
3. Vul je gewenste e-mailadres in. Kies een wachtwoord en selecteer de gewenste grootte. Klik op “Mailbox toevoegen” om de mailbox aan te maken.

mailbox toevoegen

4. Tip: Stel je Basic mailbox in op je toestellen

Volg deze stappen in het controlepaneel

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail hosting” > Klik op “Beheer” naast het domein waarvoor je een mailbox wil aanmaken.

2. Kies in het menu links voor “Mailboxen”.

3. Klik op “mailbox toevoegen” om een mailbox aan te maken. Heb je geen mailbox voor handen, dan bestel je er eentje of je stelt een gratis mail doorverwijzing in.

4. Vul je gegevens en gewenste e-mailadres in. Kies een wachtwoord en bevestig. Je mailbox en e-mailadres zijn nu actief.

5. Optioneel: Stel je Exchange mailbox in op je toestellen

Een nieuwe mailbox aanmaken

Updated on 1 april 2022