1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Webhosting
  4. Gebruiker toevoegen aan je database

Gebruiker toevoegen aan je database

Elke aangemaakte database zal een standaard gebruiker hebben met lees- en schrijfrechten. Wil je extra gebruikers aanmaken dan volg je onderstaande stappen.

Alleen de standaard gebruiker heeft schrijfrechten, de extra aangemaakte gebruikers hebben alleen leesrechten.

Volg deze in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op “beheer” naast jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “Databases”.
  3. Hier zie je een lijst met databases. Klik op het gebruikers-icoon bij de database waarvoor je een gebruiker wil aanmaken (zie afbeelding).
  4. Geef onderaan een naam in voor de nieuwe gebruiker en klik op “Toevoegen”.
  5. Kies een wachtwoord en bevestig om de gebruiker toe te voegen.

Controle op gelekte wachtwoorden
Om hacking van jouw website te voorkomen vergelijken we de wachtwoorden die je gebruikt met wachtwoorden die gekend zijn in de haveibeenpwned.com database.
We doen dit op een versleutelde manier en weten nooit jouw ingevulde wachtwoord.

Updated on 7 november 2023