1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Webhosting
  4. WordPress -en CMS-optimalisaties
  5. Hoe kan ik het wachtwoord van mijn website wijzigen?

Hoe kan ik het wachtwoord van mijn website wijzigen?

Heb je een WordPress, Drupal of Joomla pakket besteld, dan installeren we die op jouw hostingpakket voor jou. Om in te loggen op je website maken we meteen ook een beheerder aan. In dit artikel leggen we uit hoe je het wachtwoord van deze beheerder kan aanpassen.

Volg deze stappen in het controlepaneel om het wachtwoord van jouw website te wijzigen:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam waarvoor jouw CMS geïnstalleerd is.
  2. Kies in het menu links voor jouw CMS (WordPress, Joomla of Drupal)
  3. Wissel naar het tabblad “Admin wachtwoord instellen”.
  4. Kies een sterk wachtwoord, vul het opnieuw in en klik op “Wachtwoord Instellen”.

Controle op gelekte wachtwoorden
Om hacking van jouw website te voorkomen vergelijken we de wachtwoorden die je gebruikt met wachtwoorden die gekend zijn in de haveibeenpwned.com database.
We doen dit op een versleutelde manier en weten nooit jouw ingevulde wachtwoord.

wachtwoord website wijzigen
Updated on 7 november 2023