1. Home
  2. Knowledge Base
  3. E-mail
  4. Bekijk je e-mails online

Bekijk je e-mails online

Zowel met een Basic Mailbox als een Exchange Mailbox kan je je e-mails online bekijken. De manier waarop is wel verschillend.

• Met een Basic Mailbox bekijk je je e-mails online via Webmail.
  • Met een Exchange Mailbox bekijk je je e-mail online via Outlook Web App.

Of volg deze stappen in het controlepaneel om de link naar de online mailbox te vinden:

1. Ga naar “Mijn producten” > “E-mail hosting” > Klik op “Beheer e-mail” naast de domeinnaam waarvoor je de mailbox wil raadplegen.
  2. Klik rechts op “Log in op de webmail” of links op “Outlook Web Access” als je een Exchange mailbox hebt.
Updated on 10 maart 2022