Productgalerij Widget

Met de Productgalerij widget kan je meerdere productgalerijen voor je winkel toevoegen op dezelfde pagina, voor verschillende toepassingen: nieuwe producten, bestsellers, of alle andere categorieën die je aangemaakt hebt in je cataloog. Elke galerij kan een andere stijl hebben.

De Productgalerij Widget kan tot 100 producten vertonen. Om alle producten in je winkel te vertonen, dien je de Hoofdwinkel widget te gebruiken.

Je moet de Hoofdwinkel widget ergens op een van de pagina’s van je site hebben staan, om de producten van de Productgalerij widget te laten linken naar de winkel. Doe je dat niet, dan zal je klant een 404 error krijgen wanneer hij op een product klikt.

Zo kan je de Productgalerij toevoegen:

1. In het paneel link, klik je op “eCommerce”, > “Winkel Widgets Toevoegen”.
  2. Of: je kan ook klikken op “Widgets”, en dan zoeken naar “Winkel”
  3. Klik de widget aan en versleep hem naar je site.

Content Editor

Zo ga je naar de Content Editor:

1. Klik rechts op de Productgalerij widget, en klik “Content Bewerken”
  2. Kies een categorie producten uit het uitklapmenu “Kies productengalerij”. Enkel categorieën die producten bevatten worden in de lijst vertoond. Om een nieuwe categorieën toe te voegen, ga je naar het Winkel Controlepaneel, klik je op “Cataloog” en dan op “Categorieën”. Je kan hierbij de volgende categorieën selecteren:
    • Alle Categorieën: Dit toont alle categorieën en subcategorieën die je bepaald hebt in het Winkel Controlepaneel.
    • Nieuw toegevoegd. Dit toont de producten die je in de laatste 30 dagen aan je winkel hebt toegevoegd.
    • Koopjes. Toont de producten waarvoor er koopjes zijn. Om een product te tonen als ‘koopje’, ga je naar het Winkel Controlepaneel en configureer je de “Vergelijk met prijs” zodat die hoger is dan de huidige prijs van een product. Lees meer: Verkoopprijs.
  3. Klik op de schakelaar om het vertonen van elk product in de galerij te wijzigen (bijvoorbeeld titel, knop, prijs, enz.).
  4. Bewerk naar believen de tekst die getoond wordt bij de “Koop Nu”, “Koopje” en “Uitverkocht” knoppen.

Updates aan de cataloog nadat je de Productgalerij widget toegevoegd hebt kunnen enkele minuten duren vooraleer zij ook in de widget weergegeven worden.

Design Editor

Voor toegang tot de Design Editor, klik je rechts op de Productgalerij widget, en klik je “Design Bewerken”.

Hier kan je het ontwerp configureren voor de labels van producten in uitverkoop of uitverkocht zijn, indien nodig.

Updated on 4 mei 2022