gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Kadonation

Gratis hosting via Cloud Angel Webfund

Kadonation is een digitale groepsportefeuille om samen te leggen voor een groepscadeau, een goed doel of een groepsactiviteit. Het bijeengespaarde bedrag kan besteed worden in de partnerwinkels, maar het kan ook overgeschreven worden naar een bankrekening.
De vraag van Kadonation

Goedkope hosting met voldoende waarborgen

Om kosten te besparen werd in het verleden gekozen voor goedkope hosting van de website en bijhorende app. Maar deze partij kon geen waarborgen bieden qua service - het beantwoorden van de tickets duurde tergend lang, en er werd geen 24/7 dienstverlening aangeboden. Voor een startend bedrijf is dat nefast. Kadonation zocht een betaalbaar alternatief, met service en garanties.

Gerelateerde diensten

"Als start-up wil je op elke kostenpost besparen, ook op hosting.”

Onze oplossing

Gratis managed hosting voor 1 jaar

Via het Cloud Angel Webfund van Combell kon Kadonation 1 jaar gratis van de hosting van Combell gebruik maken. Zo konden ze in hun opstartperiode, wanneer de budgetten nog schaars zijn, toch genieten van hosting met topservice. Ze startten met 1 cloud server met een Debian / Linux omgeving met veeam backup en een SLA Pro, zodat eventuele problemen op heel korte termijn opgelost zijn.Waarom Combell, volgens Kadonation

"Als start-up gaat men vaak de servers eerst bij een goedkope firma hosten. Het Cloud Angel Webfund biedt hier echter een perfecte oplossing voor: hosting met topservice, en dit 1 jaar gratis."

Lees de volledige case van Kadonation op onze blog

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top