Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Betaalbare VPS met Linux omgeving

  • Het ideale evenwicht tussen shared hosting en Cloud servers.
  • Gratis keuze van Linux besturingssysteem en scripts.
  • Root access op uw virtuele server.
  • Krachtige hardware in een veilig datacenter.
Vanaf 19,50 /maand

De voordelen van onze Linux VPS server

Hoe we het verschil maken met onze concurrenten


Back-up & Firewall

Eenmaal per dag wordt er een back-up gegenereerd van uw Linux VPS, die beschikbaar blijft voor herstel tot hij vervalt op de 3e dag na zijn aanmaak. De back-up wordt veilig bewaard en kan niet samen met uw VPS falen. Back-ups zijn beschikbar voor uw VPS ongeacht de status van uw helpdesk contract.

Alle VPS opties

Supersnelle verbinding

De strategische ligging van ons state of the art datacenter Interxion in Brussel vormt, samen met de ruim toegemeten middelen van de Linux VPS pakketten en de aard van de Virtuozzo virtualisering, de perfecte combinatie wanneer u een snelle website wil maken, zelfs met processorkracht verslindende applicaties.

Lees meer over VPS mogelijkheden
Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Linux VPS voor Windows gebruikers

Bij beginnende gebruikers is het een vaak voorkomend misverstand dat u, wanneer u met een Windows omgeving op uw computer werkt, ook op zoek moet gaan naar Windows hosting. Integendeel, Windows computers en Linux hosting zijn perfect compatibel. De Linux VPS heeft zelfs het voordeel tegenover de Windows VPS dat het goedkoper is, omdat Linux open source is.

Vergelijk Linux en Windows VPS

Beveiligde website op Linux omgeving VPS

Uw website zal veilig afgeleverd worden, van rootserver tot aan de browser van de bezoekers. Uw bandbreedte is gewaarborgd, en uw verkeer onbeperkt. Uw account wordt beschermd door onze Redundant WatchGuard Firewall. Voor een maximale bescherming van de data van uw bezoekers zal Combell u een SSL-certificaat aanbieden om alle ingevoerde privégegevens te versleutelen, zoals betaalinformatie of inloggegevens.

Mogelijkheden van VPS

Nog vragen over Virtual Private Servers?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis VPS advies. Aarzel niet om Matthias en zijn collega's te contacteren via e-mail of gratis telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top