Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Windows Virtual Private Server (VPS) hostingUw eigen virtuele Windows server. Snel, betrouwbaar en veilig.

  • Het ideale evenwicht tussen shared hosting en Cloud servers.
  • Gratis keuze van Windows besturingssysteem en scripts.
  • Root access op uw virtuele server.
  • Krachtige hardware in een veilig datacenter.
Vanaf 19,50 /maand

VPS server met ongeziene ondersteuning

Onze klanten geven ons 4,8 op 5


Root toegang tot uw Windows VPS

Vindt u de gedeelde hosting account te beperkt voor uw doeleinden? De VPS pakketten zijn de best betaalbare pakketten waarmee u root toegang hebt tot de server. Waarom zou u zich moeten beperken tot de server vereisten van een publieke cloud installatie? Kies de Windows VPS voor een maximale vrijheid in het gebruik van software.

Meer over Windows VPS opties

Elke dag een momentopname back-up

Elke dag zullen wij een momentopname nemen van uw VPS. Van elke map en elk bestand wordt een back-up gemaakt die veilig opgeslagen wordt, onafhankelijk van uw Windows VPS. Wij hechten waarde aan de data van elke klant, en hebben zowel back-up beschikbaarheid als back-up ondersteuning geactiveerd, ongeacht het soort account u hebt of de status van uw helpdesk contract.

Ontdek de VPS mogelijkheden
Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Virtuozzo para-virtualisering

De Virtuozzo para-virtualisering is de unieke technologie waarmee de fysieke server kan optreden als verschillende zelfstandige servers - virtuele private servers. Met het Virtuozzo controlepaneel kunt u eigen applicaties installeren, de performantie van de virtuele machine monitoren en uw VPS herstarten of stilleggen. U zult geen gevolgen ondervinden van wat anderen op de server doen.

Gewaarborgd hogesnelheidsverbindingen

Ontdek zelf de mogelijkheden van onze Windows VPS pakketten. Zoals u kunt zien bieden wij ruime rekenkracht aan bij elke virtuele machine. Uw bandbreedte is gewaarborgd en wordt niet beïnvloed door andere gebruikers. Uw verkeer is ook onbeperkt. Uw VPS zal beschermd zijn tegen falen of schade.

VPS waarborgen

Nog vragen over Virtual Private Servers?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis VPS advies. Aarzel niet om Matthias en zijn collega's te contacteren via e-mail of gratis telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top