Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Combell zet alles voor jou op een rij.Webshop starten?

Webshops doen het goed. Zo telt men tegenwoordig meer webshops dan fysieke winkels, een opvallende trend die zich enkel lijkt verder te zetten. Een webshop starten binnen dit economisch klimaat is dan ook een slimme zet die wij enkel kunnen toejuichen.

  • Strategie, marketing, structuur en logistiek
  • Hoe kies je de beste naam & hosting?
  • Waar moet je rekening mee houden?

Combell Shield Hosting

Welke naam kies ik?

Een webshop starten begint bij de keuze van een passende en aantrekkelijke naam. Meer nog dan bij een fysieke winkel moet je naam aanslaan, onderscheidend zijn, duidelijk zijn en liefst zo beschrijvend mogelijk (zeker met het oog op de Google zoekresultaten). Let er steeds op dat beschrijvende namen makkelijker te onthouden zijn, vaak voor een hogere ranking in Google zorgen, zich sneller verspreiden via mond-tot-mondreclame en zorgen voor hogere click-cijfers. Lees gerust onze zes handige tips om een goede (domein)naam te kiezen.

Denk ook uitgebreid na over je toekomst in functie van je bedrijfsplan: wat wil je later? Wil je later nog andere producten verkopen, dan is het belangrijk dat je nu al een naam kiest dat ook deze producten kan omvatten. Onthoud dat je je naam liefst niet om de haverklap wijzigt. Mensen hebben een eigen naam en dat is met een reden: we onthouden ze. Door de tijd heen bouw je een mooie doelgroep op die je liever niet in de war brengt door telkens de naam van jouw webshop te wijzigen. Het internet is misschien een digitale snelweg, maar het is wel belangrijk dat de surfers de juiste afslag vinden naar jouw webshop.

Ten slotte moet je ook steeds nagaan of deze domeinnaam al dan niet bezet is. Minstens even belangrijk is het nagaan of er niet al een gelijkaardige domeinnaam bestaat. Zoals eerder gezegd willen we niemand onnodig in de war brengen.

Controleer nu de beschikbaarheid van jouw gewenste domeinnaam en de shopping domeinnamen die Combell aanbiedt.

Webshop starten : Kant en klaar of maatwerk?

Er bestaan allerhande systemen om een webshop te starten, afhankelijk van het beschikbare budget en het gewenste resultaat.
Voorbeelden die wij bij Combell ondersteunen:

WordPress Hosting

WordPress hosting

Wordpress is een eenvoudig contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je uiterst eenvoudig de inhoud van jouw website kan wijzigen of aanvullen. Er is geen kennis van programmeren vereist na het moment van configuratie en bovendien geniet je van een zeer sterke beveiliging tegen hackers of criminelen. Bij Combell maken wij jouw webshop meteen startklaar aan de hand van onze automatische WordPress installatie. Onze experts zorgen voor de meest ideale instellingen en garanderen dan ook de beste prestaties.

Meer info
Drupal Hosting

Drupal Hosting

Drupal is net zoals Wordpress een CMS-systeem gebruikt om websites en weblogs te ontwikkelen en te beheren. Ook hier garanderen wij een webhosting met 99,999% uptime garantie en een uitermate sterke beveiliging. Drupal is meteen startklaar door onze automatische installatie, waardoor je meteen aan de slag kan. Onze experts verzorgen alle technische instellingen, waardoor je zonder zorgen kan genieten van het best mogelijke resultaat.

Meer info
WooCommerce Hosting

WooCommerce Hosting

WooCommerce is een zogenaamde e-Commerce plugin speciaal om jouw producten binnen een grafisch mooie omgeving te verkopen. Het is 's werelds favoriete oplossing voor webwinkels en geeft u als eigenaar nog steeds de volledige controle over jouw webshop. Het biedt een eindeloze hoeveelheid aan flexibiliteit. Reeds 30% van de webshops draaien op WooCommerce.

Meer info
Magento Hosting

Magento Hosting

Hét populairste webshop systeem van dit moment. Vorig jaar nog werd een nieuwe versie uitgebracht. Deze versie biedt tal van nieuwe hulpmiddelen aan om de betrokkenheid van de gebruikers te verhogen en een betere navigatie te garanderen. Bij Combell verzorgen we de volledige integratie van Magento en garanderen we de hoogste graad van veiligheid.

Meer info
Joomla Hosting

Joomla! Hosting

Ook Joomla! is een zogenoemd CMS-systeem met tal van extra functies zoals RSS-feeds, cachen van pagina's, blogs, opiniepeilingen, fora, taalinternationalisatie,... Joomla! wordt automatisch geconfigureerd en geïnstalleerd op jouw hostingpakket waardoor je meteen aan de slag kan.

Meer info
Combell Hosting

Managed hosting op maat

We bieden ook een volledige op maakt gemaakte oplossingen uw webprojecten. Contacteer ons voor een webshop hostingoplossing op maat. Er bestaan allerhande systemen om een webshop te starten, afhankelijk van het beschikbare budget en het gewenste resultaat. Welke webshop is nu het meest geschikt voor jou?

Meer info

Het belang van een goede hosting

Het belang van een goede webhosting valt niet te onderschatten. Het is via de servers van de hostingprovider dat jouw website op de digitale snelweg wordt geplaatst. Een goede hosting vormt als het ware het fundament waarop je jouw webshop kan bouwen.

Laten we het als volgt voorstellen. Het internet is een digitale snelweg waarbij jouw webshop een bepaald specifiek adres heeft. Surfers willen jouw webshop vlot bereiken. Een goede hosting verzorgt eigenlijk de afslag van die snelweg naar jouw webshop. Niemand heeft graag een hobbelige afslag waar je bovendien moet aanschuiven om uiteindelijk de webshop te bereiken. Bovendien wil jij dat jouw afslag goed beveiligd is tegen criminelen en hackers.

Zoekmachines als Google helpen de surfers op die snelweg om de juiste afslag te vinden. Google houdt daarbij ook rekening met de snelheid van jouw webshop. Een snellere webshop scoort nu eenmaal beter in de zoekresultaten aangezien Google net zoals jouw bezoekers snelheid belangrijk vindt. Wil je duidelijker en sneller gevonden worden via de wegwijzers van Google? Dan is een goede webhosting belangrijk.

Bij Combell bent u op het goede adres voor een goede webhosting. Wij bieden maar liefst een uptime garantie van 99,999% en een snelheid om U tegen te zeggen. Bekijk nu de specificaties van onze hostingdiensten. Bij ieder hostingpakket garanderen wij optimale kracht en veiligheid.

Bekijk onze hosting pakketten
Combell Shield Hosting

Meer weten?

Heb je toch nog bijkomende vragen of wens je meer te weten te komen over onze producten en services? Contacteer ons dan nu vrijblijvend. Onze medewerkers staan steeds voor u klaar om u te begeleiden bij al uw projecten.

+31 (0)20 796 9999

Top