1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Webhosting
  4. Beveiligde map toevoegen

Beveiligde map toevoegen

Indien een map beveiligd is, dan zullen de pagina’s gehost in deze map om een wachtwoord vragen vooraleer zij geopend kunnen worden. Let op! Deze optie is niet beschikbaar in Windows.

1. Log in op jouw controlepaneel.
  2. Bovenaan kies je ‘Mijn Producten’ > ‘Webhosting’.
  3. Je ziet nu een lijst met jouw hosts. Klik op ‘Hosting Details’ voor de host waarvoor je een map wil beveiligen.
  4. Bij het verticaal menu links kies je “Beveiliging” en daarna de tab ‘Beveiligde mappen’.
  5. Geef aan deze beveiliging een naam die voor je duidelijk is.
  6. Typ het pad in dat je wil beveiligen. Tip: gebruik FTP om het juiste pad te weten te komen.Pad dat je wil beveiligen
  7. Klik op ‘+ Map toevoegen’.Map toevoegen
  8. Schakel over naar het tabblad ‘Overzicht Gebruikers’.tabblad 'Overzicht Gebruikers'
  9. Klik op ‘+ Gebruiker toevoegen’.Gebruiker toevoegen
  10. Geef de naam van de gebruiker op, kies een wachtwoord, selecteer het toegangsniveau. Klik op ‘Gebruiker toevoegen’.Gebruiker toevoegen Overzicht gebruikers
  11. Ga naar het tabblad ‘Overzicht Mappen’.Overzicht mappen
  12. Klik op ‘Permissies’.
  13. Overloop de lijst met gebruikers die toegang hebben tot de Beveiligde map.Gebruikers die toegang hebben tot beveiligde map
Updated on 8 maart 2020