gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Ondersteuning die u echt verder helptCombell gratis support

Bel ons

Elke dag gratis support van 8u tot 20u. Uitgezonderd feestdagen.

+31 (0)20 796 9999

Email support

Stuur ons een mailtje met uw vraag. We antwoorden binnen de 24 uur.

Contact

Support pagina's

Ga zelf aan de slag met deze handige support artikelen.

Support pagina's

Géén wachttijden en altijd beschikbaar. Zelfs op feestdagen.

Combell Experts: marktleider in Benelux

Omdat u bij Combell top service en kwaliteit mag verwachten, staat ons premium support team elke dag voor u klaar. Geen eindeloze wachtmuziek voor u iemand aan de lijn krijgt, maar quasi onmiddellijk een echte specialist met diepgaande technische kennis. Zo bent u meteen geholpen zonder gedoe, zelfs in het weekend. En dat altijd gratis!

Wij luisteren naar u

Bekwame en ervaren specialisten bespreken met u in uw eigen taal wat u dwars zit. De kwaliteit van onze communicatie staat hoog in ons vaandel. Ons gesprek begint niet met de vraag of u "geprobeerd hebt het uit en terug aan te zetten". Geen gesprekken volgens een script of een sjabloon. Wij luisteren, wij werken mee met u, en geven om uw feedback.

Support elke dag beschikbaar en gratis

Onze gratis support is er voor u op van 8u tot 20u, op elke dag van de week, het hele jaar door. Omdat het internet nu eenmaal nooit slaapt. Voor onze specialisten zijn spoed en efficiency hun natuurlijke habitat. Zelfs een heuse rush schrikt ons niet af - wij halen de responstijd met gemak. En dit zonder enige wachttijd, u heeft altijd iemand direct aan de lijn.

Wij helpen u écht verder

Het is onze business om uw IT omgeving veiliger te maken, en uw leven simpeler. Wij gaan verder dan de standaard dienstverlening. De tevredenheid van de klant wordt bij Combell echt ernstig genomen. Onze niet aflatende helpdesk zal er alles aan doen om u te laten voelen dat u echt een gewaardeerde klant bent die volledige aandacht verdient, en geen gezichtloze account nummer bent.

Gratis verhuis van uw website

Ja, onze hulpverlening gaat echt verder. Hoe ver? Tot bij uw voormalige provider en terug, met uw website in onze digitale verhuiswagen. Uw persoonlijke Combell Mover zal een tijdschema voor u opstellen, uw bestanden overzetten en de standaard Combell omgeving inrichten zodat u en uw site zich er thuis voelen.

IJzersterke SLA's

Wij stemmen onze support af op uw maat - wij hebben verschillende niveaus van dienstverlening. Zo krijgt u de Service Level Agreement die perfect bij u past. U bent de baas. Vertel ons wat er gedaan moet worden. Wij beloven u professioneel advies, flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het opstellen van uw overeenkomst.

Alle expertise die u nodig hebt

Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig. De teamleden van onze helpdesk zijn niet alleen professionele probleemoplossers. Wij hebben een bekwame ploeg ontwikkelaars samengesteld, die gespecialiseerd zijn in PHP, ASP.NET, WordPress, Drupal, Joomla, Prestashop, Dotnetnuke en Concrete5. En wedden dat we ook van uw favoriete CMS gehoord hebben? Wij weten hoe het werkt, en zelfs waar het problemen zou kunnen geven, nog voor het echt gebeurt.

Combell Support
Top