Digitaal samenwerken

Boost je productiviteit met een online werkplek

Werken doen we vandaag niet meer uitsluitend op kantoor: the world is our office! Er bestaan dan ook tal van tools die online samenwerken vereenvoudigen. Van online softwarepakketten, desktops in de cloud tot digitaal faxen, wij bieden oplossingen op maat. Waar ze zich ook bevinden, je werknemers hoeven enkel in te loggen. Wij doen de rest!

  • Werken waar en wanneer het kan met permanente support
  • Een efficiënte en productieve werkplek op afstand
  • Altijd up-to-date dankzij automatische synchronisatie
digitaal samenwerken om je productiveit te boosten digitaal samenwerken om je productiveit te boosten
Optimaal digitaal ondernemen

Optimaal digitaal ondernemen

Het traditionele werken staat al langer onder druk: we werken steeds mobieler. Bovendien moeten klassieke dagschema’s van 9 to 5 er steeds vaker aan geloven. Onze kantooromgeving is overal: thuis, op vakantie, in de luchthaven, op de trein. Maar om écht productief te zijn, hebben je medewerkers toegang nodig tot hun kantoortoepassingen. Hun bureau in hun broekzak als het ware. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Met de cloudoplossingen van Combell werk je eenvoudig vanop je laptop, tablet of smartphone, onderweg of waar je ook bent.

Een digitale kantoorruimte

Door te investeren in een digitale werkplek in de cloud, zorg je ervoor dat jouw medewerkers van overal kunnen werken. Thuis, op kantoor of in een co-working space – op elk moment hebben ze de tools en de documenten die ze nodig hebben, binnen handbereik. Zo blijft jouw business draaien én genieten je medewerkers van een betere work-life balance.

Meer weten over de voordelen van thuiswerk? Lees onze blogpost!
Optimaal digitaal ondernemen

Wat levert online samenwerken in de cloud je op?

  • Overal online toegang
Systemen koppelen, servers online plaatsen, bedrijfskritieke applicaties implementeren … we kunnen het allemaal. Op welk toestel je ook werkt. Wij doen het lastige configureren, jij gaat eenvoudig aan de slag. Toch nog hulp nodig? Wij staan 24/7 voor je klaar.
Houd je bestanden altijd bij de hand, dankzij je cloud opslagruimte! Powered by onze krachtige en hyperbeveiligde datacenters. Gedaan met eindeloos zoeken naar documenten. Voortaan vind je alles centraal en eenvoudig terug. En ook het delen van je bestanden wordt kinderspel!
Zorgeloos aan de slag: je online desktop is voorzien van de beste beveiliging, antivirussoftware en firewalls. Zo geniet je de best mogelijke bescherming tegen indringers, zonder extra kosten. Daar zorgen wij voor!
Even niet geconnecteerd? Geen zorgen. Door je online cloud te integreren op je eigen computer kan je ook offline-versies van bestanden bewaren en bewerken. Eenmaal terug online, wordt je bestand automatisch gesynchroniseerd. Ook zo voor je mails, gedeelde kalenders, to-do lijstjes en adresboek. Altijd de meest recente versie!
Thuis werken wordt net zo efficiënt als op kantoor. Benieuwd hoe je fysiek contact houdt met collega’s op afstand? Geen zorgen! Met onze tools voor conference calls, je eigen intranet, een professionele chatbox, online presentaties en agendaplanners zijn je collega’s steeds binnen handbereik. Of we plaatsen je bestaande tools in de cloud. Zo hoeven jullie niets van elkaars werk te missen.
Met een virtuele desktop geen financiële verrassingen. Want je betaalt alleen nog een vast tarief per gebruiker per maand. Alle andere kosten (licenties, energie, onderhoud, vernieuwingen) verdwijnen. Geen dure investeringen meer, of computers die niet gebruikt worden. Wedden dat onze prijs-kwaliteitsverhouding je overtuigt?

Met deze diensten maak je digitaal samenwerken mogelijk:

Exchange Mailbox

Dé mailbox voor bedrijven met extra features zoals direct push, agenda's, vergaderzalen...

Microsoft 365 Mailbox

Een all-in-one pakket van een Exchange mailbox, Office software, 1TB online opslag...

Online desktop

Een online computer die overal bereikbaar is, met je eigen bureaublad, programma's en bestanden.

CloudAtWork

"Samen met Combell zorgen wij er eigenlijk voor dat de overstap naar de cloud heel eenvoudig wordt."

Lees de volledige case
CloudAtWork

Tim Van haudt
manager CloudAtWork

Laat je begeleiden door onze experts

Onze experts helpen je beter digitaal samenwerken

Beter en eenvoudiger samenwerken, altijd en overal? Wij helpen je er graag mee!

Dit gooien we daarvoor in de strijd
  • Een sterke en stabiele verbinding
  • Een schaalbare cloudomgeving op maat van jouw behoeften
  • Een ISO 27001-certificaat voor databeveiliging
  • Advies op maat voor, tijdens en na elk project
  • Flexibele en lokale dienstverlening
  • Transparante, eerlijke en proactieve communicatie
Onze experts helpen je beter digitaal samenwerken

Hoe werken we?

Combell is jouw hostingpartner, voor kleine vragen én grote projecten. Afhankelijk van je behoeften werken we samen een plan van aanpak uit, maar deze stappen keren altijd terug:

1
Kennismaken en afstemmen

We leren jouw organisatie en jullie manier van samenwerken kennen. Op basis daarvan identificeren we je bedrijfsnoden en gaan we na wat de beste oplossingen zijn.

2
De oplossing activeren

Zodra jij akkoord gaat met ons voorstel, implementeren onze experts de oplossingen. We configureren je nieuwe omgeving en importeren je bestaande bestanden, programma’s en instellingen. Zo kan je meteen weer aan de slag.

3
Customer care

Ook na de implementatie kan je altijd een beroep doen op onze experts. Een probleem of een vraag? Wij zoeken voor jou het antwoord. Zo blijf je zonder tijdsverlies altijd efficiënt aan het werk.

Waarom Combell?

Begeleiding van begin tot einde

Op zoek naar een hostingpartner die je van a tot z kan begeleiden? Dan is Combell jouw compagnon de route. Wij voorzien niet alleen hostingoplossingen op maat, maar zorgen ook voor alles wat daarbij komt kijken: security, installatie, onderhoud, hard- en software en upgrades.

Gespecialiseerde experts, altijd bereikbaar

Ons gespecialiseerd expertteam is altijd bereikbaar en kent je applicaties en systemen door en door. Je krijgt geen callcentermedewerker met een standaard antwoordenlijst aan de lijn, maar een getrainde adviseur. Zo helpen we je met duidelijk advies en concrete oplossingen. Dag en nacht, en in je eigen taal.

Een oplossing voor elke IT uitdaging

Wat ook je uitdaging is, Combell heeft de perfecte oplossing. Onze experten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze je kunnen helpen. Vertel ons je probleem en we doen je meteen een voorstel op maat van jouw bedrijf.

ISO 9001 ISO 27001 ISO 27701

Jouw garantie op kwaliteit en een minimum aan veiligheidsrisico's.

Ontdek onze ISO-certificaties

Niet wat je zocht? Bekijk alle managed services

Let's talk. Onze experts helpen je met plezier

Klaar om je productiviteit een duwtje in de rug te geven?

Voor vrijblijvend intake-gesprek

Marijn Willems
Marijn Willems Managed Services Specialist