Colocation

Plaats je eigen servers in onze veilige datacenters

Eigen IT-infrastructuur is een gigantische investering die niet per se loont. Of misschien heb je een eigen server room die aan uitbreiding of vervanging toe is? In beide gevallen bieden de colocatie-diensten van Combell een oplossing. Breng je eigen servers onder bij ons en geniet van complete gemoedsrust dankzij ons sterk en stabiel netwerk.

  • Breng jouw servers onder in onze hyperbeveiligde colocatie datacenters
  • Geen variabele kosten meer dankzij een vast bedrag per maand
  • Geniet van alle voordelen van ons snel, veilig en robuust netwerk
  • Meerdere scenario’s mogelijk afhankelijk van jouw noden
Managed Cloud services Managed Cloud services
Colocation bij Combell is kiezen voor gemoedsrust

Colocation bij Combell is kiezen voor gemoedsrust

Bij colocation breng je jouw eigen servers onder in de serverruimtes van een provider. Zo geniet je van alle voordelen van een professionele serverruimte, voor een fractie van de kost. Bij Combell plaatsen we jouw eigen servers in onze exclusieve colocation datacenters, die volledig gescheiden worden van onze andere infrastructuur. We hebben colocation sites in regio Antwerpen, Brussel en Gent.

Daar zijn je servers uitstekend beveiligd tegen inbraak, brand, natuurrampen en meer. Bovendien voorzien we ook de snelste, betrouwbaarste en veiligste verbindingen van en naar onze datacenters. Zo blijf jij gegarandeerd online!

Kies jouw colocation-scenario op basis van jouw noden

Op zoek naar de ideale oplossing voor de serverinfrastructuur van jouw bedrijf? Bij Combell hebben we alle bouwblokken in huis om jouw serverhosting op te zetten. Kies uit de onderstaande opties, combineer meerdere mogelijkheden of informeer bij ons naar een oplossing op maat.

Unmanaged colocatie

Wil je een veilige plaats om je servers onder te brengen, zonder gedoe? Reserveer ruimte in ons datacenter. Voor een maandelijkse fee hosten wij je servers: wij staan in voor de fysieke beveiliging van je server, jij blijft verantwoordelijk voor het beheer en maintenance van de server zelf en wat erop draait.

Plan een gesprek
On-premise

Wil je een oplossing waarbij je servers deels on-premise, deels bij Combell worden ondergebracht? Ook dat kan. We integreren dan zowel de servers die bij ons gehuisvest worden als je on-premise infrastructuur in een totaaloplossing die werkt voor jou.

Plan een gesprek
Managed cloud

Mag het iets meer zijn en ben je op zoek naar volledige ontzorging? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Verhuis je servers – volledig of deels – naar onze infrastructuur, en wij zorgen voor alles, van onderhoud, updates tot beveiliging.

Ontdek managed cloud
Nog een ander scenario in gedachten?

Bij Combell bieden we ook een totaalpakket aan: niet alleen hosten we dan je servers in onze datacenters, we staan ook in voor het onderhoud, configuratie en de volledige beveiliging.

Contacteer ons voor een colocation-oplossing op maat

De voordelen van colocation bij Combell

  • Besteed je zorgen uit

Door te kiezen voor colocation bij Combell, besteed je de zorgen voor het onderbrengen van je infrastructuur uit. Wij voorzien een state-of-the-art, volledig redundante set-up zodat jouw systemen altijd online blijven. Jij hoeft enkel nog na te denken over wat er op je server draait – fysieke beveiliging nemen wij voor onze rekening.

Of je nu maar een halve rack of meerdere racks wil onderbrengen, bij Combell kan het allemaal. Wij plaatsen ze in één van onze datacenters, als losstaande dienst of in combinatie met andere oplossingen.

Ontdek onze managed services

Onze datacenters zijn streng beveiligd. Gegarandeerde stroomvoorziening, brand- en rookdetectie, blussystemen, optimale klimaatregeling en meer: aan alles is gedacht. Bij ons zijn je eigen servers veilig.

Meer weten over onze datacenters?

De internetverbinding van en naar onze datacenters is uitermate snel en veilig. Daarvoor maken we gebruik van een beveiligde MPLS-backbone in eigen beheer. Ook hybrid omgevingen met connecties tussen jouw managed cloud servers en de colocation site zijn dankzij ons supersnelle en robuuste netwerk geen enkel probleem.

Ontdek het krachtig netwerk van Combell

Kies je voor colocation bij Combell, dan heb je altijd een betrouwbare IT-partner dichtbij. Van een antwoord bieden op je vragen tot praktisch meezoeken naar de optimale totaaloplossing: we doen het allemaal. Want jou online houden is onze business.

Door je IT-infrastructuur onder te brengen in onze datacenters, hoef je niet zelf in te staan voor de opzet of de fysieke beveiliging. Geen variabele kosten voor elektriciteit, airco en brandbeveiliging meer: jij betaalt een vast bedrag per maand, wij zorgen voor de rest!

Laat je begeleiden door onze experten

Laat je begeleiden door onze experten

Jouw bedrijf ondersteunen is onze core business. Daarom bieden we colocation aan op ieders maat, en kan je bij onze experten terecht voor al je vragen.

We helpen je graag met:
  • Een colocation-oplossing op maat van jouw noden
  • Het opzetten van supersnelle en betrouwbare verbindingen van en naar onze datacenters
  • Advies en opvolging op maat
  • Extra ondersteuning in de vorm van managed services, indien gewenst
Laat je begeleiden door onze experten

Waarom Combell?

Begeleiding van begin tot einde

Op zoek naar een betrouwbare colocation partner? Dan is Combell jouw compagnon de route. Wij voorzien zowel unmanaged colocation als managed cloud-oplossingen en alle managed combinaties daartussen. Zo kan iedereen bij ons terecht, wat je noden ook zijn. Onze oplossingen groeien gewoon mee met jouw bedrijf.

Gespecialiseerde support

Ons gespecialiseerd supportteam zoekt naar oplossingen voor jouw specifieke noden en kent zowel jouw als onze serverinfrastructuur door en door. Je krijgt geen callcentermedewerker met een standaard antwoordenlijst aan de lijn, maar een getrainde expert. Zo helpen we je met duidelijk advies en concrete oplossingen. Dag en nacht, en in je eigen taal.

Een oplossing voor elk probleem

Wat ook je uitdaging, Combell heeft de juiste oplossing. Onze experten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze je kunnen helpen. Vertel ons je probleem en we doen je meteen een voorstel op maat van jouw bedrijf.

ISO 9001 ISO 27001 ISO 27701

Jouw garantie op kwaliteit en een minimum aan veiligheidsrisico's.

Ontdek onze ISO-certificaties

TIP: Is jouw website in orde met de AVG? Doe gratis de test

Ontdek direct of jouw website helemaal in orde is met de wetgeving. Vul je domeinnaam in en krijg meteen je resultaat te zien.

Iubenda Compliance Scan

Niet wat je zocht? Bekijk alle managed services

Klaar om de locatie van je servers een niveau hoger te tillen?

Contacteer ons voor een colocation voorstel op maat!

Voor vrijblijvend intake-gesprek

Siegfried Deleyn
Siegfried Deleyn Managed Services Specialist