Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Quality Guard

Continue beschkbaarheid van hun app

Quality Guard is een app voor de iPad die de voedselveiligheid wil garanderen op elke plek waar particulieren voeding kunnen kopen of consumeren. Dat gaat van bakkers en slagers, tot restaurants en grootkeukens in ziekenhuizen en kinderdagverblijven. De applicatie noteert dankzij Internet of Things de informatie van sensoren, combineert die met de input van gebruikers en giet deze in een overzichtelijk geheel.

De vraag van Quality Guard

Hun app moet altijd online blijven

Quality Guard heeft een oplossing ontwikkeld die met heel veel data werkt uit verschillende bronnen. Die informatie moet altijd up-to-date zijn, 24/7 bereikbaar en accuraat zijn en moet bovendien snel geleverd worden.

Gerelateerde diensten
"De informatie over allergenen moet altijd beschikbaar zijn. Er is altijd wel iemand ergens aan het eten."

Play

Wim Van Gierdegom

Managing Director

Onze oplossing

Performante server met 24/7 monitoring

In de IoT-app worden drie verschillende technologieën gecombineerd die in het verleden op verschillende servers stonden, maar die door Combell beter gestructureerd werden. Alle datawarehousing staat nu bij Combell op één performante server met 24/7 monitoring zodat de data op een performante wijze opgehaald en veilig verstuurd kunnen worden. Zo kan Quality Guard de informatie centraliseren en online beschikbaar stellen – en dat 24/7!Waarom Combell, volgens Quality Guard

De sterke SLA's die Combell biedt qua uptime, de snelheid van de servers bij het leveren van data en de extra service. "Combell is een partner, geen leverancier.”

Lees de volledige case van Quality Guard Link to the case on the blog

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top