Online desktop

Werk van overal op je eigen computer in de cloud

  • Log overal in op je eigen computer
  • Altijd toegang tot je bestanden, programma's en bureaublad
  • 24/7 lokale support
Contacteer ons voor meer informatie

Wat is online desktop?

Een virtuele computer waar je overal op kan inloggen

Met Online Desktop maak je van elke computer jouw computer. Want na snel even inloggen heb je toegang tot je bureaublad, je programma's en je bestanden.

Het systeem is eenvoudig: wij lanceren voor jou een superkrachtige computer in de cloud en installeren er Windows en je programma's op.
Jij logt in met om het even welke computer of tablet en krijgt direct toegang tot je eigen bureaublad, programma's en bestanden. Met alle instellingen precies zoals je ze achterliet.

Een virtuele computer met windows installatie

Waarom kiezen voor onze Online Desktop?

Maak het jou en je collega's makkelijk

Toegang via elke computer

Het enige wat je nodig hebt, is een computer of tablet met een internetverbinding. Even inloggen via de browser en je gaat aan de slag alsof het je eigen computer is.

Je programma's overal beschikbaar

Dankzij online desktop heb je vanop elke computer toegang tot je eigen specifieke programma's. Wij installeren ze gratis voor jou op Windows.

Perfect beveiligd

Je computer is beter beveiligd dan een normale computer dankzij onze firewall en de meest recente antivirus.
Daarnaast nemen we altijd backups zodat je nooit iets verliest.

Support

Heb je een vraag of een probleem? Dan staat je lokale service partner voor je klaar. Op basis van je afspraken met hem, helpt hij je snel uit de nood. Dat is gemakkelijk én efficiënt.

Altijd up-to-date

Wacht niet langer tot je systeembeheerder tijd heeft voor een Windows-update te installeren of een onderhoud te doen. Wij doen dit voor je zonder bijkomende kosten.

Wij migreren jouw computer voor je

Wij migreren al je programma's, bestanden en instellingen van je huidige PC naar een virtuele desktop. Zo ga je meteen aan de slag zonder problemen.

Waarom kies je een computer in de cloud?

De voordelen van een virtuele computer

Minder IT-investeringen

Een virtuele desktop is op termijn altijd goedkoper dan een echte. Want je betaalt alleen nog een vast tarief per gebruiker per maand. Alle andere kosten verdwijnen:

  • Geen extra licentiekosten voor Windows
  • Geen dure investeringen in nieuwe servers, software of computers
  • Geen hoge energiefactuur omdat je server altijd moet draaien
  • Geen kosten voor onderhoud en monitoring
  • Geen kosten voor computers die niet gebruikt worden.

IT-investeringen dalen
Werk productiever

Laat je organisatie productiever werken

Je collega's werken straks net zo gemakkelijk thuis als op kantoor. Even inloggen en alle programma's staan klaar. Zo staat niemand meer eindeloos in de file en is een dringend mailtje laat op de avond zó geschreven.

Gedaan met updaten en scannen naar virussen

Voortaan heb je geen nood meer aan een dure systeembeheerder die je servers onderhoudt en de nieuwste versie van je software installeert. Dat doen wij van op afstand voor je en helemaal gratis.

Je online desktop is bovendien beschermd met antivirussoftware en firewalls. Zo geniet je van de best mogelijke bescherming tegen indringers.

Bescherming tegen virussen
Super flexibel

Super flexibel

Wil je bijzondere toepassingen installeren op je Online Desktop? Meerdere werknemers toegang geven? Je eigen infrastructuur optimaal afslanken om het maximale voordeel te halen uit je virtuele werkplek? Dan zitten we graag met je rond de tafel en zoeken we naar de meest ideale oplossing.

Gratis advies over online desktop?

Specialist Online Desktop

Simon en zijn collega's staan 24/7 klaar met vrijblijvend advies. Aarzel niet om ze te contacteren met bijkomende vragen of voor een offerte.

Specialist Online Desktop
Simon Verdonck Online desktop specialist