Optimaliseer je performantie en wees de concurrentie te snel af

Vertraagt de website van je bedrijf naarmate het aantal bezoekers stijgt? Draaien je applicaties te traag, waardoor de snelheid van je bedrijfsprocessen te wensen overlaat? Bij Combell garanderen we niet alleen hosting die 100% veilig en ‘always on’ is, maar ook de snelste hosting op de markt. Want een trage website is even erg als een website die offline is!

 • Je website, applicatie of andere systemen draaien tot 20x sneller.
 • Werk sneller, efficiënter én veiliger.
 • Lok meer bezoekers naar je webshop.
 • Verlies geen tijd meer aan laadschermen of trage tools.
Performantie optimaliseren Performantie optimaliseren
Versnel en verbaas

Versnel en verbaas

Om je klanten de beste gebruikservaring te verzekeren heb je een website nodig die in een mum van tijd laadt. Want zeg nu zelf: niets is irritanter dan een haperende website of applicatie, toch? Idem voor je interne systemen: medewerkers die snel en gemakkelijk toegang hebben tot alle applicaties en data die ze nodig hebben, zijn een pak productiever én gelukkiger.

Maar dat is niet het enige voordeel: snelle, goedgebouwde websites ranken ook beter in Google. Zo wordt jouw bedrijf gemakkelijker gevonden, wat dan weer meer klanten en naamsbekendheid oplevert. Win-win!

De snelste hosting? Zo maakt Combell het verschil

Om de allersnelste te zijn, heb je een hostingpartner nodig die over snelle hardware en de allerbeste infrastructuur beschikt. En daarvoor ben je bij Combell aan het juiste adres! Maar bij Combell doen we zoveel meer om jouw website, applicatie of andere systemen zo snel en performant mogelijk te maken:

 • De snelste infrastructuur, op basis van de nieuwste technologieën

Wil je altijd verzekerd zijn van de snelste state-of-the-art infrastructuur? Dan is Combell de hosting provider waarnaar je zoekt. Waar een grote investering in een eigen server al snel zijn waarde verliest, zorgen wij niet alleen voor de beste infrastructuur, maar ook nog eens de meest persoonlijke service op de markt. Voor een fractie van de prijs!

Serveroptimalisatie

We plaatsen maar een beperkt aantal websites of applicaties op één server. Zo vangen we bezoekerspieken op en blijft alles op volle capaciteit – en dus ook snel – draaien.

CMS-geoptimaliseerde hosting

We zorgen dat de server omgeving volledig geoptimaliseerd is voor jouw specifieke CMS of applicatie.

Is je infrastructuur logisch opgebouwd? Zijn er stappen die we kunnen elimineren om je processen te versnellen? Daar gaat ons performance team naar op zoek. Met kleine én grote tweaks optimaliseren zij je performantie tot in de puntjes. Zo ben jij gegarandeerd de snelste!

Webacceleratie zorgt ervoor dat je meer kan doen met minder: we perfectioneren de manier waarop je resources worden ingezet, waardoor voor hetzelfde resultaat minder computerkracht vereist is. Het resultaat: de ultieme gebruikerservaring zonder enige veranderingen aan je infrastructuur of extra kosten. Imponeer je gebruikers met een beduidend lagere laadtijd!

Bevatten je website of applicaties een pak zware elementen, zoals hi-res foto’s? Dan ‘cachen’ wij die data: we slaan ze op een andere plek op, zodat je er snel toegang tot hebt. Let wel: caching is vooral geschikt voor statische informatie, die niet meer verandert.

Meer over caching

Wat zijn de voordelen voor je onderneming

 • Tot 20 keer sneller
De infrastructuur van Combell is de snelste op de markt. We maken o.a. standaard gebruik van SSD, een ultrasnel alternatief voor het opslaan van belangrijke data. Want jouw performantie is onze prioriteit!
Dankzij onze gigantische én razendsnelle opslagcapaciteit en nieuwste HTTP/2 protocollen, laadt jouw website of applicatie sneller dan ooit. Bovendien loopt ook de communicatie met de browsers op rolletjes!
Loopt er toch iets mis? Dan staan we klaar om het op te lossen! Bij ons geen ellenlange wachttijden aan de telefoon. Wanneer je ook belt, je krijgt direct een expert aan de lijn die je verderhelpt.
Bezorgd om de privacy van je gebruikers? Niet nodig! In onze service is een gratis SSL-certificaat voorzien. Alle gegevens worden dus beveiligd verstuurd. Extra voordeel: websites met SSL-encryptie doen het beter in de Google-rankings!

Technologie bij deze service

Laat je begeleiden door onze experts

Experts performantie optimalisatie

Wil je snelle en betrouwbare applicaties? Bouw en beheer ze dan samen met een sterke partner. Wij waken over jouw performantie.

We helpen je graag verder met
 • Het snelste netwerk van de Benelux
 • Geen downtime dankzij harde SLA-garanties
 • Advies op maat voor, tijdens en na elk project
 • Flexibele en lokale dienstverlening
 • Transparante, eerlijke en proactieve communicatie
 • Jarenlange expertise in performance
Experts performantie optimalisatie
Corilus

Onze oplossingen 24/7 veilig ter beschikking stellen van onze klanten, ook bij een toegenomen gebruik, zit in ons DNA - en onze IT infrastructuur bij Combell laat dit volledig toe.

Lees de volledige case
Corilus

Stefaan Covents
Manager Cloud Operations & Internal IT bij Corilus

Hoe werken we?

Combell is jouw hostingpartner, voor kleine vragen én grote projecten. Afhankelijk van je behoeften werken we samen een plan van aanpak uit, maar deze stappen keren altijd terug:

1
Kennismaken en afstemmen

We leren jouw organisatie, bedrijfs- en performantienoden kennen. Op basis van die informatie gaan we op zoek naar de beste manier om jouw website, applicatie of bedrijfssystemen op volle toeren te laten draaien.

2
De oplossing activeren

Zodra jij akkoord gaat met het voorstel, implementeren onze experts de oplossingen. Klaar voor deze next step in snelheid en productiviteit?

3
Customer care

Ook na de implementatie kan je altijd een beroep doen op onze experts. Bovendien geven wij je absolute SLA-garanties, zodat je website, applicaties en andere systemen altijd online blijven. Zo garanderen we een oplossing op lange termijn die aan jouw wensen voldoet.

Waarom Combell?

Begeleiding van begin tot einde

Op zoek naar een hostingpartner die je van a tot z kan begeleiden? Dan is Combell jouw compagnon de route. Wij voorzien niet alleen hostingoplossingen op maat, maar zorgen ook voor alles wat daarbij komt kijken: security, installatie, onderhoud, hard- en software en upgrades.

Gespecialiseerde experts, altijd bereikbaar

Ons gespecialiseerd expertteam is altijd bereikbaar en kent je applicaties en systemen door en door. Je krijgt geen callcentermedewerker met een standaard antwoordenlijst aan de lijn, maar een getrainde adviseur. Zo helpen we je met duidelijk advies en concrete oplossingen. Dag en nacht, en in je eigen taal.

Een oplossing voor elke IT uitdaging

Wat ook je uitdaging is, Combell heeft de perfecte oplossing. Onze experten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze je kunnen helpen. Vertel ons je probleem en we doen je meteen een voorstel op maat van jouw bedrijf.

ISO 9001 ISO 27001 ISO 27701

Jouw garantie op kwaliteit en een minimum aan veiligheidsrisico's.

Ontdek onze ISO-certificaties

Technologie bij deze service

De beste technologie voor de beste prestaties

Omdat een hostingoplossing maar zo sterk is als de zwakste schakel gebruiken we enkel de beste hard- en software. Dat is nodig om de hoogste uptime van België te blijven garanderen!

NetApp Hosting

NetApp storage

Voor de opslag gebruiken we NetApp FAS storage. Hierdoor zijn altijd minstens 2 disks beschikbaar.
Wil je full SSD in plaats van FAS? Geen probleem, wij fixen het!
Meer info

VMware Hosting

VMware virtualisatie

VMware is dé specialist op het vlak van virtualisatie-software. Geen wonder dat de meerderheid van de Forbes top 100 er gebruik van maakt!
Meer info

Dell Servers

Dell servers

Het hart van onze cloud bestaat uit high-performance PowerEdge servers van Dell. Compacte en krachtige rackservers voor een efficiënte IT-infrastructuur.

Debian Hosting

Debian OS

Onze engineers hebben een massa expertise in Debian OS. Ze gebruiken dit om je hostingoplossing te beheren zodat je zelf niets hoeft te doen.
RedHat en Windows Server zijn mogelijk als je dat liever wilt.

Niet wat je zocht? Bekijk alle managed services

Let's talk. Onze experts helpen je met plezier

De performantie van jouw website, applicatie of andere systemen een duw in de rug geven?

Voor vrijblijvend intake-gesprek

kennethd
kennethd Managed Services Specialist