IT-outsourcing

Dé sleutel naar vereenvoudiging

Hoge verbruik- en onderhoudskosten en een in-house serverinfrastructuur en -lokaal die haast letterlijk uit hun voegen barsten: als onderneming zelf instaan voor je IT-omgeving is niet evident. Gelukkig bestaat er outsourcing! Hiermee bespaar je niet alleen een pak geld, je geeft ook de zorgen uit handen én krijgt er een performantere infrastructuur voor terug. Lig niet langer wakker van IT: gooi je server en stress door het raam. Zo kan jouw eigen IT-afdeling zich focussen op nieuwe projecten.

 • Steeds de snelste en de nieuwste hoogwaardige technologie
 • Een premium datacenter met dé strafste bescherming tegen aanvallen
 • 24/7 monitoring en proactieve support door ervaren experts
 • Al onze oplossingen zijn ISO 9001- en ISO 27001-gecertificeerd
IT uitbesteden voor vereenvoudiging
Denk eens outside the server box!

Denk eens outside the server box!

Niet alleen het hete serverlokaal, ook de bijkomende zorg en onderhoudstaken doen je IT-medewerkers zweten. Nu onze bedrijven steeds digitaler worden, veranderen ook onze IT-noden. Die worden uitdagender en complexer. Ook de vraag naar beveiliging van kritieke bedrijfsgegevens klinkt steeds luider. Door je servers bij Combell onder te brengen werk je flexibel, veiliger én sneller. Outsourcing biedt je bedrijf niet enkel gemoedsrust maar valt op termijn ook een pak voordeliger uit.

Je ICT beheer uitbesteden aan specialisten

Beschikt je bedrijf over een eigen IT-team? Onze experten werken graag met hen samen als verlengstuk voor jouw IT-afdeling. Zo blijven zij volledig in the loop, maar hebben jouw medewerkers voortaan tijd om nog meer mee te denken met jouw businessnoden. Want samen staan we sterker!

Je ICT beheer uitbesteden aan specialisten

De voordelen van IT-outsourcing voor je bedrijf

 • Totale ontzorging
Je bedrijfsprocessen vormen de kern van je organisatie: van boekhouding en CRM tot tijdsregistratie, facturatie of documentbeheer. Vertrouw ze dus enkel toe aan experten. Wij zorgen voor de nodige software-updates, opslagcapaciteit, regelmatige back-ups, … Just sit back and focus on what matters!
Dankzij onze beveiligde verbindingen en firewalls zijn je data optimaal beschermd tegen hackers, malware en andere bedreigingen. De back-up gebeurt volledig automatisch. Je gegevens worden geëncrypteerd en al onze systemen zijn ISO-gecertificeerd.
In geval van nood hebben we reserve-infrastructuur én technici stand-by. Onze experts zorgen voor alle updates, patching, 24/7 monitoring en proactieve support, ook in het weekend! We worden zo het verlengstuk van je interne IT-afdeling.
Bezorgd over de verhuis van je data? Geen nood! Wij begeleiden je deskundig doorheen het migratieproces naar de cloud. We brengen de bestaande omgeving in kaart, werken een stappenplan uit en zorgen vervolgens voor een vlotte overdracht. Zo is je downtime minimaal en kan jij meteen weer aan de slag!
Heb je nood aan meer of nieuwe servers, dan staan die onmiddellijk voor je klaar. Want wij groeien gewoon met je mee! En dankzij outsourcing werk je voortaan any place, anywhere, any time. Een internetverbinding volstaat.
Dankzij outsourcing verzeker je je business van de beste performantie, de snelste internetverbinding én de meest recente technologie. Zonder dat je zelf moet investeren in nieuwe hard- of software, licenties enzovoort. Zo geniet je altijd van de nieuwste features.

Laat je begeleiden door onze experts

Combell experts IT-outsourcing

Door je hosting uit te besteden aan Combell, maak je kostbare tijd vrij voor je interne IT-afdeling. En ondertussen kan je op beide oren slapen: je applicaties en systemen zijn in goede handen!

We helpen je graag verder met
 • Ondersteuning voor je interne IT-afdeling
 • Toegang tot de laatste hardware en software
 • Een ISO 27001-certificaat voor databeveiliging
 • 24/7 monitoring en proactieve support
 • Transparante, eerlijke en proactieve communicatie
 • Jarenlange expertise in managed hosting en outsourcing
Combell experts IT-outsourcing
Meubili

Outsourcing is the way to go, op voorwaarde dat je het met de juiste partner doet. Die vonden wij in Combell.

Lees de volledige case
meubili

John De Vogelaere
Zaakvoerder Meubili

Hoe werken we?

Combell is jouw hostingpartner, voor kleine vragen én grote projecten. Afhankelijk van je behoeften werken we samen een plan van aanpak uit, maar deze stappen keren altijd terug:

1
Kennismaken en afstemmen

We leren jouw organisatie kennen en identificeren je IT-noden. Op basis daarvan gaan we na wat de beste hosting- en outsourcingoplossingen zijn.

2
De oplossing activeren

Zodra jij akkoord gaat met ons voorstel, implementeren onze experts de oplossingen. Deze worden perfect geïntegreerd op je bestaande systemen en optimaal beveiligd.

3
Customer care

Ook na de implementatie kan je altijd een beroep doen op onze experts. Bovendien geven wij je absolute SLA-garanties, zodat je website, applicaties en andere systemen altijd online blijven. Zo garanderen we een oplossing op lange termijn die aan jouw wensen voldoet.

Waarom Combell?

Begeleiding van begin tot einde

Op zoek naar een hostingpartner die je van a tot z kan begeleiden? Dan is Combell jouw compagnon de route. Wij voorzien niet alleen hostingoplossingen op maat, maar zorgen ook voor alles wat daarbij komt kijken: security, installatie, onderhoud, hard- en software en upgrades.

Gespecialiseerde experts, altijd bereikbaar

Ons gespecialiseerd expertteam is altijd bereikbaar en kent je applicaties en systemen door en door. Je krijgt geen callcentermedewerker met een standaard antwoordenlijst aan de lijn, maar een getrainde adviseur. Zo helpen we je met duidelijk advies en concrete oplossingen. Dag en nacht, en in je eigen taal.

Een oplossing voor elke IT uitdaging

Wat ook je uitdaging is, Combell heeft de perfecte oplossing. Onze experten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze je kunnen helpen. Vertel ons je probleem en we doen je meteen een voorstel op maat van jouw bedrijf.

ISO 9001 ISO 27001 ISO 27701

Jouw garantie op kwaliteit en een minimum aan veiligheidsrisico's.

Ontdek onze ISO-certificaties

Niet wat je zocht? Bekijk alle managed services

Let's talk. Onze experts helpen je met plezier

Hosting of outsourcing op maat van jouw behoeften?

Voor vrijblijvend intake-gesprek

Simon Van Der Heyden
Simon Van Der Heyden Managed services specialist