Beveiliging op maat

De ultieme beveiliging voor je bedrijf

Een eenvoudige firewall en antivirussoftware volstaan vandaag al lang niet meer om je website, applicatie en andere IT-systemen veilig te stellen. Maar hoe pak je beveiliging wel aan? Bij Combell staan meer dan 250 experten klaar voor jou en je bedrijf. Voor elk beveiligingsrisico hebben wij een gepaste oplossing. Zo blijven jouw applicaties onafgebroken online en je data absoluut veilig. Gemoedsrust gegarandeerd!

 • Wij garanderen dat je altijd online blijft, wat er ook gebeurt
 • Ondersteuning door ervaren experts met kennis van jouw omgeving
 • Beveiliging die mee schaalt met jouw noden
 • Onze oplossingen zijn ISO 9001- en ISO 27001-gecertificeerd
beveiliging voor je bedrijf op maat beveiliging voor je bedrijf op maat
Waarom je beveiliging outsourcen een goed idee is

Waarom je beveiliging outsourcen een goed idee is

Kmo’s hebben meestal geen grote eigen IT-afdeling. Je security outsourcen, is dan een slim alternatief: je haalt de ondersteuning en expertise in huis die je nodig hebt, wanneer je dat wil. Wil je dat onze experten je website, applicaties of andere systemen altijd up-to-date houden, je beveiligingssoftware van de laatste patches voorzien en het risico op lekken of bugs elimineren? Waar je ook onze hulp voor inroept en welke oplossing je ook kiest, outsourcing haalt de last van jouw schouders: jij hoeft geen zorgen meer te maken. Duur, zeg je? Niets is minder waar: outsourcing is vaak goedkoper dan een eigen gespecialiseerde IT-dienst!

Hoe goed is jouw IT-omgeving beveiligd?

Evalueer gratis jouw beveiliging aan de hand van 25 vragen.

Doe de gratis test

De voordelen van een goede security

 • Permanent beveiligd tegen aanvallen
Dankzij onze beveiligde verbindingen en firewalls zijn je data optimaal beschermd tegen hackers, malware en andere bedreigingen. Voeg daar nog ons uitgebreide netwerk aan toe, dat je vrijwaart van DDOS-aanvallen, en je kan op beide oren slapen.
‘Always on’ is de norm waarnaar we streven. En bij Combell gebeurt dat gegarandeerd veilig. Zo blijven je applicaties altijd beschikbaar voor je medewerkers, klanten en leveranciers. Want jouw bottom line verbeteren, daar gaan we voor!
Je IT-infrastructuur vormt het kloppend hart van je bedrijf. Valt die tijdelijk uit, dan kunnen je medewerkers hun job niet doen, lopen de kosten op en krijgt je bedrijfsimago een deuk. Wij bieden je de beveiliging die je nodig hebt, van snelle patches tot uitgebreide oplossingen op maat. Niet meer, maar ook zeker niet minder. Veranderen je noden? Dan evolueren wij gewoon met je mee.
Als je IT-infrastructuur het hart van je bedrijf vormt, dan is je data het bloed dat door de aderen van je bedrijf stroomt: absoluut vitaal voor je voortbestaan. Daarom zorgen wij ervoor dat je data beschermd en veilig zijn. Gebeurt er toch iets? Elke dag maken we een back-up van je volledige hostingomgeving, ingesteld volgens jouw specifieke wensen. Zo loop je nooit het risico je gegevens te verliezen.
Bezorgd om dataverlies door bugs? Geen nood! Wij monitoren je software 24/24, 7/7, installeren automatisch de laatste beveiligingsupdates en onze experts grijpen meteen in als er een bug is. Zo zijn jouw website, applicaties en systemen altijd volledig beschermd en kan jij op beide oren slapen.
We beveiligen niet alleen je online omgeving, maar ook je fysieke infrastructuur. Bewaking, brandveiligheid en gegarandeerde stroom: we zorgen er allemaal voor! Zelf voorzien we al onze datacenters van perimeterbewaking en 24/24u surveillance, toegangscontrole en camerabewaking. Ook met brandveiligheid houden we rekening: de servers in het datacenter kunnen we van elkaar scheiden in aparte, afsluitbare ruimtes met eigen racks. Meer over onze datacenters
Roov

"Het feit dat we met Combell een trusted partner hebben in België, dat de data van onze gebruikers veilig op Belgische servers gehost worden, is een van de redenen waarom wij voor Combell gekozen hebben"

Lees de volledige case
Roov

Kevin De Wolf
ROOV

Technologie bij deze service

Laat je begeleiden door onze experts

Onze experts helpen je bij je security

Neem jij je security serieus? Kies dan voor een partner die dat ook doet. Wij waken over elk aspect van je beveiliging.

We helpen je graag verder met
 • Een allesomvattende beveiliging op alle niveaus
 • Een ISO 27001-certificaat voor databeveiliging
 • Advies op maat voor, tijdens en na elk project
 • Flexibele en lokale dienstverlening
 • Transparante, eerlijke en proactieve communicatie
 • Jarenlange expertise in security
Onze experts helpen je bij je security

Hoe werken we?

Combell is jouw hostingpartner, voor kleine vragen én grote projecten. Afhankelijk van je behoeften werken we samen een plan van aanpak uit, maar deze stappen keren altijd terug:

1
Kennismaken en afstemmen

We leren jouw organisatie, bedrijfs- en beveiligingsnoden kennen. Op basis van die inzichten kijken we wat de beste oplossingen zijn.

2
De oplossing activeren

Zodra jij akkoord gaat met het voorstel, implementeren onze experts de oplossingen. Beveiligd met SSL-certificaten, end-to-end encryptie en de meest ondoordringbare firewalls.

3
Customer care

Ook na de implementatie kan je altijd een beroep doen op onze experts. Bovendien geven wij je absolute SLA-garanties, zodat je website, applicaties en andere systemen altijd online blijven. Zo garanderen we een oplossing op lange termijn die aan jouw wensen voldoet.

Waarom Combell?

Begeleiding van begin tot einde

Op zoek naar een hostingpartner die je van a tot z kan begeleiden? Dan is Combell jouw compagnon de route. Wij voorzien niet alleen hostingoplossingen op maat, maar zorgen ook voor alles wat daarbij komt kijken: security, installatie, onderhoud, hard- en software en upgrades.

Gespecialiseerde experts, altijd bereikbaar

Ons gespecialiseerd expertteam is altijd bereikbaar en kent je applicaties en systemen door en door. Je krijgt geen callcentermedewerker met een standaard antwoordenlijst aan de lijn, maar een getrainde adviseur. Zo helpen we je met duidelijk advies en concrete oplossingen. Dag en nacht, en in je eigen taal.

Een oplossing voor elke IT uitdaging

Wat ook je uitdaging is, Combell heeft de perfecte oplossing. Onze experten hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe ze je kunnen helpen. Vertel ons je probleem en we doen je meteen een voorstel op maat van jouw bedrijf.

Technologie bij deze service

De beste technologie voor de beste beveiliging

De ultieme firewalls

Houden elke indringer buiten

Met onze firewalls maken we pas echt het verschil. Standaard krijg je van ons al een shared firewall die beter is dan de betalende variant van onze directe concurrenten.

 • Dedicated firewalls
 • Multi-firewall setup
 • Back-end firewall
 • Inbraakpreventie en -detectie met IDS/IPS

Meer over firewalls

Beveiligd netwerk en verbindingen

SSL-encryptie

Om ervoor te zorgen dat hackers geen toegang krijgen tot je gevoelige bedrijfsinformatie (zoals persoonsgegevens) versleutelen we alle data.

Daarvoor gebruiken we SSL-encryptie en Virtual Private Networks (VPN) zodat die gegevens enkel op je server leesbaar zijn.

Meer info over ons netwerk

Bestand tegen DDOS-aanvallen

Door ons gigantische netwerk

DDOS-aanvallen kunnen een kleiner netwerk doen dichtslibben zoals een autosnelweg tijdens de ochtendspits. Maar ons netwerk kan al dat verkeer wel aan zoals een autosnelweg die opeens 100 rijstroken heeft. En zodra we de aanval zien, reageren we ook om al dat "vuile" verkeer te blokkeren. Op die manier blijft je website vlot werken!

Altijd een recente back-up beschikbaar

Voor worstcase-scenario

 • Dagelijks een volledige back-up (snapshot) van je hostingomgeving
 • Bewaard op een externe opslag in een ander datacenter
 • 30 dagen houden we alles bij
 • Recovery kan tot op bestandsniveau
 • Altijd een complete startklare back-up in geval van nood (disaster recovery)

Meer over back-ups
ISO 9001 ISO 27001 ISO 27701

Jouw garantie op kwaliteit en een minimum aan veiligheidsrisico's.

Ontdek onze ISO-certificaties

Niet wat je zocht? Bekijk alle managed services

Let's talk. Onze experts helpen je met plezier

Beveiliging op maat van jouw website, applicatie of andere systemen?

Voor vrijblijvend intake-gesprek

Marijn Willems
Marijn Willems Managed Services Specialist