Horta

Het ERP van tuin- en dierspecialist Horta zorgt voor een vlot stock- en klantenbeheer, en regelt een snelle afhandeling aan de kassa's van de Horta-winkels. Combell zorgt voor een private cloud en stabiele connectiviteit.

Logo van Horta

Horta Customer Case

Horta is een aankoopvereniging van meer dan 50 winkels met een expertise in tuin en dier. Ze gebruiken het ERP Navision om verkoop, stockbeheer en klantenbeheer te regelen. Dat ERP steunt op de private cloud van Combell.

De vraag van Horta

Horta zocht een oplossing die aanleunt bij z'n eigen filosofie van kwaliteit, ervaring en advies. Aandachtspunten waren een stabiele en performante infrastructuur, die bijdraagt aan een aangename klantenervaring in de winkels. Met het zicht op de toekomst vereist de infrastructuur ook de nodige schaalbaarheid.

Ook op vlak van ondersteuning en serverkennis zocht Horta een betrouwbare partner, die meedenkt en consulting biedt.

  • Performantie en stabiliteit zijn onmisbaar om voor een vlekkeloze en vlotte klantenervaring, van bestelling tot afrekening aan de kassa.
  • Ondersteuning en consultancy is erg belangrijk: serverbeheer is een vak apart.
  • Schaalbaarheid is erg belangrijk: na de uitrol van het ERP-pakket worden nog een aantal aspecten uitgebouwd, zoals back-office en webshop.

Een kassierster scant een product in een Horta filliaal.
"Nog voor we een concrete deal hadden met Combell, konden we met een testomgeving al eens testen hoe ons systeem op jullie infrastructuur draaide. De resultaten waren indrukwekkend: meteen merkten we een winst in snelheid."
Een serverruimte van Combell

Onze oplossing

Combell biedt Horta een private cloud aan. De oplossing is perfect schaalbaar, en bestaat uit tientallen servers. De verschillende winkels staan in contact met de cloud via een MPLS-verbinding. 

Nog voor de implementatie kon Horta de infrastructuur testen, om het (erg positieve) effect al te ervaren. Bij het uittekenen en opzetten van de architectuur dachten een account-manager van Combell, samen met onze consultancy-dienst, mee om zowel infrastructuur als code van de software te optimaliseren.

Met onze SLA’s garandeert Combell snelle afhandeling van bedrijfskritische voorvallen.

Waarom Combell volgens Horta

Horta steunt op een filosofie van kennis, kwaliteit en advies. Drie kernwaarden die de tuin- en dierspecialist ook bij Combell terugvindt. Ook vertrouwde Horta eerder al op de hostingdiensten van Combell voor z'n website.

  • Combell biedt snelle en adequate ondersteuning
  • De cloud-infrastructuur van Combell verzekert performantie en stabiliteit
  • De IT-consulting en het actief meedenken van Combell is heel toereikend

Lees de uitgebreide case op onze blog
Een kassier tikt de prijs in op een touchscreen aan de kassa.
Ga in gesprek met echte experten

We contacteren je voor een vrijblijvend gesprek

Voor een vrijblijvend intake-gesprek

Siegfried Deleyn
Siegfried Deleyn Managed hosting specialist