DPG Media

Dankzij de vergelijkingssite Mijnenergie.be van DPG Media bespaar je op je energiefactuur. Combell zorgt ervoor dat het platform nooit offline gaat, zelfs niet bij piekbelasting.

DPG Media

DPG Media Customer Case

Je huidig verbruik en de postcode van je woonplaats, meer heeft vergelijkingssite Mijnenergie.be niet nodig om je de meest interessante producten voor gas en elektriciteit te tonen. Dankzij deze tool van DPG Media kan je tot honderden euro's besparen.

Gerelateerde diensten:

De vraag van DPG Media

Zonder zorgen online en schaalbaarheid die piekbelasting opvangt, is een must voor Mijnenergie.be.

  • Het technisch team van DPG Media wil uitbesteden en volop focussen op de uitbouw van Mijnenergie.be.
  • Een snel veranderende markt, bijvoorbeeld door een energiecrisis, maakt de tool een hot topic. Als de site zeer veel bezoekers krijgt, moet schaalbaarheid die piekbelasting opvangen.

De vraag van DPG Media
Combell is voor ons dé hostingpartner die alles voor ons doet. Zo kan ons eigen team blijven focussen op klanten informeren en prijzen laten vergelijken.
Onze oplossing

Onze oplossing

Managed cloud voor hun platformen inclusief monitoring, schaalbaarheid en hoge servicegaranties die voor optimale uptime zorgen.

  • De op maat uitgetekende cloud infrastructuur van Mijnenergie.be kan dankzij de uitgewerkte Service Level Agreement (SLA) van Combell rekenen op een hoog serviceniveau als extra garantie.
  • Combell monitort het platform voortdurend en zorgt voor verticale of horizontale schaalbaarheid als de site daar om vraagt, bijvoorbeeld bij piekbelasting.

Waarom Combell volgens DPG Media

  • DPG Media vindt in Combell een betrouwbare hostingpartner die meedenkt met hun bedrijf, wat DPG al jarenlang een tevreden klant maakt.
  • De klant hoeft zich niet bezig te houden met het online houden van hun platform.
  • Combell biedt langetermijnoplossing aan op maat van je noden en wensen.

Lees de uitgebreide case op onze blog
Waarom Combell volgens DPG Media
Ga in gesprek met echte experten

We contacteren je voor een vrijblijvend gesprek

Voor een vrijblijvend intake-gesprek

Siegfried Deleyn
Siegfried Deleyn Managed hosting specialist