1. Home
  2. Knowledge Base
  3. E-mail
  4. Stel je mailbox in op verschillende e-mailprogramma's
  5. Automatisch e-mails verwijderen van de server bij een POP-configuratie

Automatisch e-mails verwijderen van de server bij een POP-configuratie

Koos je voor een POP-configuratie, dan blijven alle e-mails staan in je online mailbox / server, ook als je ze wist in je e-mailprogramma. Na een tijd zit die server zo vol dat je de oude e-mails moet wissen.

Daarom raden we aan om je e-mailprogramma zo in te stellen dat de e-mails die je verwijdert ook van de server gewist worden. Bekijk onze handleidingen.

Zit je mailbox al vol? Verwijder dan eerst overtollige mails via webmail

Laptop en desktop

Smartphone en tablet

Updated on 19 september 2022