Hoe kan ik mijn Basic mail configureren in Outlook voor Android?

1. Open de Outlook app en klik op het tandwiel linksonder om naar instellingen te gaan
  2. Klik op “E-mailaccount toevoegen” > Kies opnieuw voor “E-mailaccount toevoegen” in het scherm onderaan
  3. Vul jouw e-mailadres in en klik op “Doorgaan”
  4. Bij accounttype kies je voor “IMAP”
  5. In het volgende scherm vul je jouw gegevens in
    • IMAP-hostnaam (inkomende e-mail): imap.mailprotect.be
    • IMAP-gebruikersnaam: vul je e-mailadres in
    • IMAP-wachtwoord: je gekozen wachtwoord
    • SMTP-hostnaam (uitgaande e-mail): smtp-auth.mailprotect.be
    • SMTP-gebruikersnaam: vul je e-mailadres in
    • SMTP-wachtwoord: je gekozen wachtwoord
  6. Tik op het vinkje in de hoek rechtsboven van het scherm
  7. Jouw Basic mail is ingesteld op Outlook voor Android.

Indien je een Hosted Exchange mailbox gebruikt, klik dan Exchange mail configureren in Outlook voor Android voor instructies.

Updated on 27 februari 2024