Quickstart webosting

Gebruik deze handige gids om snel aan de slag te gaan met jouw nieuwe webhosting account.

Stap 1: Koppel jouw domeinnaam

Het is perfect mogelijk om jouw domeinnaam bij het ene bedrijf te registreren, en de hosting aan een andere bedrijf toe te vertrouwen. Je moet er wel voor zorgen dat zij aan elkaar gekoppeld zijn:

Stap 2 Maak jouw eerste e-mailadres aan en stel je mailbox in op je e-mailprogramma

Stap 3 Het is nu tijd om jouw website te uploaden
Heb je een bestaande website, dan kan je die uploaden via SSH:

OF

Je kan die uploaden via FTP.

Optioneel: Bouw een nieuwe website:

• Gebruik de CMS installer om WordPress, Magento, Drupal of Joomla te installeren
    Opgelet: wanneer een CMS geïnstalleerd wordt, zullen alle data op mijn site gewist worden (bestanden en geselecteerde database).
Updated on 15 juni 2021