1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Quickstart gidsen
  4. Aan de slag met je CMS-pakket

Aan de slag met je CMS-pakket

Met een CMS-pakket heb je een hostingpakket waar WordPress, Drupal, Joomla of Magento direct op geïnstalleerd is. Zo hoef jij dat niet meer te doen en kan je meteen starten.

Het enige wat je wel nog moet doen, is een wachtwoord kiezen om op je website in te loggen. Dat doe je via ons controlepaneel.

Stel een wachtwoord in voor je website

Volg deze stappen in ons controlepaneel om een wachtwoord in te stellen:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam waarvoor jouw CMS geïnstalleerd is.
  2. Kies in het menu links voor jouw CMS (WordPress, Magento, Joomla of Drupal)
  3. Wissel naar het tabblad “Admin wachtwoord instellen”.
  4. Kies een sterk wachtwoord, vul het opnieuw in en klik op “Wachtwoord Instellen”.
Hoe log je in op je website?

Ga naar de tab “Overzicht”. Daar vind je naast “CMS beheer” de link waar je kan inloggen op jouw website. Klaar!

wachtwoord website wijzigen

Bijkomende tips

Ben je het wachtwoord van je website vergeten? Dan kan je het via ons controlepanel ook resetten

Wil je helemaal opnieuw beginnen met je website? Dan reset je het CMS via ons controlepaneel. We installeren dan een nieuwe versie op je hostingpakket, maar verwijderen alles wat er tot nu toe op stond. Opletten dus!

Wil je je WordPress-website optimaliseren? We hebben een artikel met tips hoe je jouw WordPress-website kan verbeteren.

Updated on 19 september 2022