gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Cloud Computing, veilig online werkenBij Combell vindt u alle producten en diensten om uw onlinekantoor op poten te zetten. En dat in een veilige omgeving.

Overal werken

Met Online Desktop maakt u van elke computer uw computer.
 

Online Desktop

Overal e-mailen

Geef uw medewerkers een mailbox met mobiele toegang.
 

E-mail pakketten

Overal faxen

Faxen online ontvangen en versturen via uw mailbox.
 

Online Faxen

Overstappen naar een server in de Cloud?

Die doet wat uw server vandaag doet, maar dan beter. Want wij zorgen voor back-ups, firewalls, onderhoud en updates.
Bovendien geniet u op elk moment van de beste prestaties en groeit hij mee met uw noden.


Flexibel groeien met de cloud

Groeit uw bedrijf? Dan neemt ook uw IT-nood toe. U hebt meer mailboxen nodig, extra schijfruimte op uw server, nieuwe beveiligde verbindingen, ... Bij Combell verloopt die verandering rimpelloos, dankzij Cloud Computing.

gratis support

Onze eigen medewerkers zijn elke dag bereikbaar via een gratis 0800-nummer. Ze beantwoorden al uw vragen en zoeken mee naar efficiënte oplossingen voor uw specifieke ideeën.

Cloud Computing voor de KMO

U hebt dezelfde noden als een grote onderneming. Maar niet hetzelfde budget. Daarom stelt u bij Combell zélf de componenten van uw onlinekantoor samen. Kosten onder controle terwijl u geniet van kwaliteit enterprise-niveau.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

State-of-the-art technologie

U bent geen IT-specialist. Wij wél. U wilt niet elke maand investeren in nieuwe hardware en netwerkverbindingen. Wij wél. We versterken en verbeteren permanent al onze servers, switches en andere toestellen.

Kwaliteitslabel

Combell is in het bezit van zowel een ISO 27001:2013 als ISO 9001 certificaat. Dit kwaliteitslabel is het resultaat van een uitgebreide externe audit op het gebied van Security Management.

Razendsnelle opstart met Cloud Computing

Uw onlinekantoor beginnen is een kwestie van klikken en bestellen. Binnen enkele minuten vallen onze instructies in uw mailbox. Een halfuurtje later verstuurt u de eerste mails en faxen, en staan uw gegevens in de Cloud.

Gratis advies over webhosting?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis advies. Aarzel niet om Bart en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top