Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Cloud Computing, veilig online werkenBij Combell vind je alle producten en diensten om je onlinekantoor op poten te zetten. En dat in een veilige omgeving.

Overal werken

Met Online Desktop maak je van elke computer jouw computer.
 

Online Desktop

Overal e-mailen

Geef je medewerkers een mailbox met mobiele toegang.
 

E-mail pakketten

Overal faxen

Faxen online ontvangen en versturen via jouw mailbox.
 

Online Faxen

Overstappen naar een server in de Cloud?

Die doet wat je server vandaag doet, maar dan beter. Want wij zorgen voor back-ups, firewalls, onderhoud en updates.
Bovendien geniet je op elk moment van de beste prestaties en groeit hij mee met jouw noden.


Flexibel groeien met de cloud

Groeit je bedrijf? Dan neemt ook je IT-nood toe. Je hebt meer mailboxen nodig, extra schijfruimte op je server, nieuwe beveiligde verbindingen, ... Bij Combell verloopt die verandering rimpelloos, dankzij Cloud Computing.

gratis support

Onze eigen medewerkers zijn elke dag bereikbaar via een gratis 0800-nummer. Ze beantwoorden al je vragen en zoeken mee naar efficiënte oplossingen voor je specifieke ideeën.

Cloud Computing voor de KMO

Je hebt dezelfde noden als een grote onderneming. Maar niet hetzelfde budget. Daarom stel je bij Combell zélf de componenten van je onlinekantoor samen. Kosten onder controle terwijl je geniet van kwaliteit enterprise-niveau.

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

State-of-the-art technologie

Je bent geen IT-specialist. Wij wél. Je wil niet elke maand investeren in nieuwe hardware en netwerkverbindingen. Wij wél. We versterken en verbeteren permanent al onze servers, switches en andere toestellen.

Kwaliteitslabel

Combell is in het bezit van zowel een ISO 27001:2013 als ISO 9001 certificaat. Dit kwaliteitslabel is het resultaat van een uitgebreide externe audit op het gebied van Security Management.

Razendsnelle opstart met Cloud Computing

Je onlinekantoor beginnen is een kwestie van klikken en bestellen. Binnen enkele minuten vallen onze instructies in je mailbox. Een halfuurtje later verstuur je de eerste mails en faxen, en staan je gegevens in de Cloud.

Gratis advies over webhosting?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis advies. Aarzel niet om Bart en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top