gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Gratis hosting bij SiteBuilderKies een SiteBuilder pakket, en u krijgt de hosting gratis

  • Gratis domein
  • Onbeperkt verkeer
  • gratis ondersteuning
Vanaf 3,08 /maand

Kies een SiteBuilder pakket, en u krijgt de hosting gratis

Combell zorgt er altijd voor om uw webervaring eenvoudig en gemakkelijk te maken. Zelfs al bent u niet vertrouwd met het gebruik van HTML of PHP, toch kunt u een eigen website van de grond af opbouwen met onze webbouwtool SiteBuilder. Het SiteBuilder pakket omvat gratis hosting en toegang tot onze gratis support.


SiteBuilder tool met hosting

Onze SiteBuilder is waarschijnlijk de meest gebruiksvriendelijke webbouwtool die u op de markt kunt vinden. Wij zeggen vaak dat het even gemakkelijk is om een website te maken met SiteBuilder, als een pagina te maken in Word. Kies jou gewenste lay-out en kleurenthema. Klik, bewerk en bekijk de wijzigingen in real time!

Lees meer over SiteBuilder

Gratis hosting vs. Combell hosting

Het SiteBuilder Domain Only pakket omvat een gratis domeinnaam. Daarmee kun je twee pagina's aanmaken en hosten op het domein! Met een upgrade krijg je meer ruimte en gratis extra's zoals een Google Ads voucher van 120 EUR, en meerdere mailboxen.

Ontdek de Combell hosting pakketten

Koppel domeinnaam aan uw gratis hosting

Jouw ISP zal meestal wat webruimte leveren, met een lang gedeeld adres dat ernaar verwijst. Contacteer jouw provider om te weten te komen hoe je jouw domeinnaam kunt koppelen en hosten. Controleer jouw domeinnaam in onze zoekmachine voor beschikbare domeinnamen en registreer jouw domeinnaam. Je kunt gemakkelijk de IPS instellingen kunnen toepassen in jouw Domain Manager controlepaneel. Contacteer onze helpdesk indien je vragen hebt.

Bekijk hier alle domeinnamen
Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Gratis advies over webhosting?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis advies. Aarzel niet om Bart en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top