gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Plesk hostingOntdek het alternatief van Combell voor Plesk hosting

  • Gratis SSL
  • gratis ondersteuning
  • Uniek controlepaneel
Vanaf 5,95 /maand

Combell heeft een beter alternatief: my.combell.nl

We hebben ons eigen controlepaneel ontwikkeld en gebruiken daarom niet Cpanel, Plesk, Atomia of enig ander standaard controlepaneel. Ons controlepaneel is volledig aangepast aan de behoeften van klanten uit de Benelux en integreert alle Combell producten. Bovendien gebruiken we onze eigen hostingcluster, waarbij al jouw websites gehost worden op virtuele machines die geoptimaliseerd zijn voor webtoepassingen. Gezien de vele hackers die het op Plesk gemunt hebben, is ons controlepaneel ook honderd keer veiliger dan een Plesk controlepaneel. Indien je toch graag gebruik wilt maken van Plesk hosting, kunnen wijaltijd Plesk op een VPS of cloud server installeren.


Geavanceerd & flexibel controlepaneel

Ons eigen ontwikkeld controlepaneel is geavanceerder en flexibeler dan Plesk of andere standaard controlepanelen die niet aangepast zijn aan de wensen van Europese klanten. Zo is het mogelijk om al jouw diensten te centraliseren in één controlepaneel en heb je het volledige beheer over al deze producten. Ontdek snel de mogelijkheden van my.combell.nl.

Controlepaneel kenmerken

Plesk alternatief bij elk hostingpakket

Elke dienst die je bij Combell afneemt kan beheerd worden via het controlepaneel. Indien je bijkomende diensten aankoopt zullen deze automatisch aan jouw login gekoppeld worden, waardoor het mogelijk wordt om alles op dezelfde plaats te beheren. Op die manier kun je gemakkelijker een e-mailadres of nieuwe gebruikers toevoegen wachtwoorden wijzigen en PHP versie veranderen. Ons intuïtief controlepaneel werd ontwikkeld om een kinderspel te maken van het beheer van hosting, domeinnaam en e-mail.

Belgische Linux Hosting

Gratis support & domeinnaam

Bij elk hostingpakket krijg je gratis onze support in jouw eigen taal. Je kunt ons elke dag mailen of bellen via een gratis 0800-nummer. Onze specialisten helpen je met veel plezier verder.

Verken Domeinnamen
Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Hosting verhuizen van Plesk naar Combell? Kies voor veiligheid!

Gebruik je momenteel Plesk voor het beheer van jouw webhosting? Ontdek de geavanceerde mogelijkheden van my.combell.nl en verhuis meteen jouw webhosting naar Combell. Onze helpdesk specialisten zullen je met plezier bijstaan om de migratie uit te voeren. Voor een doorsnee website is de migratie heus niet zo ingewikkeld als je zou denken. Aangezien Plesk, DirectAdmin en Cpanel zo populair zijn, zijn ze erg vatbaar voor hacking en exploits. Jouw website is veel veiliger op een Combell hostingplatform dan op Plesk, DirectAdmin of Cpanel servers die constant geüpdatet moeten worden.

Controlepaneel kenmerken

Plesk draait perfect op onze VPS of cloud servers

Wil je toch graag gebruikmaken van Plesk hosting of een ander controlepaneel? Geen probleem. Combell ondersteunt DirectAdmin, Plesk en Cpanel op VPS en Cloud servers. Indien nodig helpen wij je graag bij de installatie en het aankopen van jouw licenties. Maar vergeet niet dat je om veiligheidsredenen regelmatig Cpanel, Plesk en DirectAdmin zult moeten updaten. Als je kiest voor het Combell controlepaneel hoef je dit niet te doen en nemen wij al je zorgen uit handen. Bovendien krijg je bij ons automatisch altijd de laatste versies!

Bekijk ons server aanbod

Gratis advies over Hosting?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis support. Aarzel niet om Simon en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top