Cloud hosting bij Combell

Gegarandeerde uptime en fenomenale performantie. Vandaag én in de toekomst.

 • Grootste managed hostingprovider
 • Ijzersterke SLA garanties
 • Onze klanten geven ons 4,8 op 5

Waarom Cloud Hosting bij Combell?

Op zoek naar Cloud Hosting? Kies dan voor Combell, we adviseren je graag in de beste cloud oplossing.
Combell is de grootste hostingprovider in de Benelux met hostingervaring sinds '99, een extra troef.

Robuust en snel netwerk

De performantie van je server-hosting valt of staat met het netwerk. Bij Combell investeren we veel tijd en middelen om dat onderdeel te finetunen tot in de perfectie. Het resultaat voor je cloud hosting? Ongeziene snelheden voor I/O op onze storage en robuuste verbindingen met de buitenwereld.

Multi-datacenters voor uptime garantie

Met je data nemen we geen greintje risico. Elke component in het Combell netwerk is volledig dubbel: servers, connecties, storage , firewalls... We gebruiken zelfs twee verschillende datacenters voor al je online-projecten. Zo ben je zeker dat je cloud-infrastructuur altijd online blijft.

High availability en redundantie

Je geniet van een High-availability platform dat bovendien volledig redundant is opgebouwd. Zo ben je op elk moment zeker van optimale prestaties!

Altijd backups

We nemen elke nacht een volledige back-up van je cloudhosting. Zo verlies je nooit data. Heb je toch per ongeluk bestanden gewist of zijn ze verloren geraakt? Dan zetten we ze meteen terug.

Award-winning Hosting

Het continue streven naar kwaliteit, innovatie & een 24/7 persoonlijke aanpak blijkt een succes formule. Hierdoor hebben we reeds meerdere awards ontvangen. Gaande van beste helpdesk & service tot beste infrastructuur provider. Ontdek ze hier.

Ontdek onze awards

Sterke merken vertrouwen op ons

Geloof vooral onze klanten.

Ontdek onze wall of love.

Bescherming tegen malware

Combell Shield beschermt je cloud hosting meteen tegen indringers en malware. Zijn er beveiligingsrisico's, dan lossen we die voor jou op.

Continue controle van het netwerk

Fysieke firewalls en permanente controle door onze engineers zorgt voor de beste bescherming tegen aanvallen van buitenaf.

Automatische beveiligingsupdates

Automatic patching en een robuuste firewall zorgen voor een 100% veilige werkomgeving.

Strengbewaakt datacenter

Je cloud hosting staat in een datacenter met 24/7 bewaking. Zonder voorgaande screening kom je er niet in.

Combell Support Team

DAG & NACHT gratis support

Omdat je bij Combell top service en kwaliteit mag verwachten,
staat ons premium support team altijd voor je klaar, 24 op 7, zelfs op kerstavond.

Award winnende onderscheidingen

Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
ISPGids
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
Webhosters.nl

Cloud hosting zonder zorgen

Neem geen risico met je business. Met Cloud Hosting van Combell kies je
voor het snelste netwerk, het meest betrouwbare systeem en de krachtige servers.

 • Absolute zekerheid in uptime

  Waarbij je vroeger afhankelijk was van één of meerdere machines die nauwelijks met elkaar samenwerkten, heb je met cloud hosting van Combell nauwelijks nog kopzorgen. Virtualisatie zorgt er voor dat netwerkapparatuur, storage en servers harmonieus met elkaar samenwerken met één doel: maximale uptime voor je cloud-infrastructuur.

 • Robuust en snel netwerk

  De performantie van Combell Cloud Hosting valt of staat bij het netwerk dat erachter zit. Bij Combell is er erg veel tijd en middelen geïnvesteerd om dat onderdeel te finetunen tot in de perfectie. Het resultaat voor je Cloud Hosting? Ongeziene snelheden voor I/O op onze storage en robuuste verbindingen met de buitenwereld.

 • Server Hardware

  De Cloud-infrastructuur bij Combell heeft een N+1 opstelling. Dit betekent dat alles dubbel is uitgevoerd en dat er dus altijd 1 volledige hardware node mag wegvallen zonder dat je daarvan enige hinder ondervindt. Zo host je zonder zorgen je project bij Combell.

 • Risicospreiding door unieke Mini-Clouds

  Ook al is onze SSD infrastructuur op elke mogelijke manier ontdubbeld en opgesplitst, een gezonde huisvader zet nooit alles in op één paard. Bij Combell kiezen we resoluut voor risicospreiding. In plaats van alle technologie te centraliseren op één groot cloudplatform, rollen we dezelfde oplossing uit naar meerdere kleinere Clouds. Uniek in de Benelux.

Cloud Hosting nodig? Contacteer ons voor advies.

cloudhosting_support_img_alt

Onze specialisten staan klaar met gratis advies. Aarzel niet om Tim en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

cloudhosting_support_img_alt
Tim Terreur Cloud specialist