gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

Cpanel hostingHosting met uniek inhouse ontwikkeld controlepaneel

  • Uniek controlepaneel
  • SSH toegang
  • gratis support
Vanaf 5,95 /maand

Op zoek naar Cpanel hosting?

Combell heeft een beter alternatief: my.combell.nl.


We ontwikkelden ons eigen controlepaneel en maken dus geen gebruik van Cpanel, Plesk, Atomia of andere standaard controlpanels. Ons controlepaneel is volledig afgestemd op de wensen van Benelux klanten en omvat een volledige integratie van alle Combell producten. Daarenboven maken we gebruik van onze eigen hostingcluster waarbij al jouw websites worden geplaatst op virtuele servers / computers die geoptimaliseerd zijn voor webtoepassingen.

Geavanceerd & flexibel controlepaneel

Ons eigen ontwikkeld controlepaneel is geavanceerder en flexibeler dan Cpanel of andere standaard controlpanels. Zo is het mogelijk om al jouw diensten te centraliseren in één controlepaneel en krijg je het volledige beheer over al deze producten. Ontdek snel de mogelijkheden van my.combell.nl.

Ontdek hier alle controlepaneel kenmerken

Cpanel alternatief bij elk hosting pakket

Elke dienst die je bij Combell afneemt is gemakkelijk te beheren via het controlepaneel. Koop je er diensten bij, dan worden deze automatisch gekoppeld aan jouw login en beheer je dus gemakkelijk alles op dezelfde plaats. Zo maakt je zelf eenvoudig een mailadres aan, wijzig je wachtwoorden en verander je in één klik de gewenste PHP versie. Ons intuïtief controlepaneel is zo opgebouwd dat het beheren van webhosting, domeinnaam en e-mail kinderspel wordt.

Ontdek onze hostingpakketten

Gratis support & domeinnaam

Bij elk hostingpakket krijg je gratis support in jouw eigen taal. Je kunt ons elke dag mailen of bellen via een gratis 0800 nummer. Onze specialisten helpen je met veel plezier verder.

Ontdek alle hostingeigenschappen
Smart Business Awards Hosting & Domain Names 2017
Twinkle Awards Hosting & Domain Names 2016
ISPGids
Webhosters.nl
PC Magazine - Best Helpdesk
WinMag Pro MKB Best Choice 2015

Hosting verhuizen van Cpanel naar Combell? Kies voor veiligheid!

Gebruik je momenteel Cpanel voor het beheren van jouw webhosting? Laat je verrassen door de mogelijkheden van my.combell.nl en verhuis jouw webhosting nu naar Combell. Onze helpdesk specialisten helpen je graag op weg om de migratie uit te voeren. Voor een doorsnee website is de migratie heus niet zo complex als je misschien denkt. Doordat Plesk, DirectAdmin en Cpanel veel gebruikt worden zijn ze erg kwetsbaar voor hackers en exploits. Jouw website staat veel veiliger op een Combell hosting dan op Plesk, DirectAdmin of Cpanel servers die continu geüpdatet moeten worden.

Alle functies van het Combell controlepaneel

Cpanel draait perfect op onze VPS of cloud servers

Wil je toch graag gebruikmaken van Cpanel hosting of een ander controlepaneel? Geen probleem. Combell ondersteunt DirectAdmin, Plesk en Cpanel op VPS en Cloud servers. Indien nodig helpen wij je graag bij de installatie en het aankopen van jouw licenties. Je moet er wel rekening mee houden dat jou Cpanel, Plesk en DirectAdmin regelmatig updates moeten krijgen omwille van veiligheidsredenen. Als je kiest voor het Combell controlepaneel hoef je dit niet zelf te doen en nemen wij je alle zorgen uit handen. Bovendien krijg je bij ons automatisch altijd de laatste versies!

Bekijk ons server aanbod

Gratis advies over webhosting?

Onze specialisten staan elke dag klaar met gratis advies. Aarzel niet om Bart en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

+31 (0)20 796 9999

Top