Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Knooppunt

Stabiliteit voor hun leerplatform

Knooppunt is een netwerk voor zowel uitgevers, leerlingen als leerkrachten. Afhankelijk van hun rol en activaties krijgen zij op het platform bepaalde content te zien. Leerkrachten vinden er bijvoorbeeld handleidingen, bordboeken (lesmateriaal dat op de digitale klasborden geprojecteerd wordt) en voorbeeldtoetsen. Leerlingen vinden er het extra materiaal dat bij hun leerboek hoort. Omdat niet alle gebruikers over dezelfde infrastructuur beschikken, levert Knooppunt veel lesmateriaal ook aan via apps.
De Vraag van Knooppunt

Een stabiele omgeving voor hun lesmateriaal te hosten

Knooppunt wordt elke schooldag door honderdduizenden leerlingen, leerkrachten én uitgevers gebruikt. En inmiddels zijn er al meer dan 4.500 verschillende leermiddelen op het platform aanwezig. De backend is verschillende terrabytes groot, want de bordboeken beslaan heel wat ruimte. Stabiliteit en beschikbaarheid zijn dan ook de hoogste prioriteit.

Gerelateerde diensten

"Wij zijn een vzw, en hebben beperkte financiële middelen. Bij elk advies van Combell werd hiermee rekening gehouden."Onze oplossing

14 servers garanderen stabiliteit

Knooppunt beschikt bij Combell over een grote omgeving. Naast tal van SSL-certificaten, vereist voor de beveiligde verbinding, bestaat de hosting bij Combell uit 14 servers.Waarom Combell, volgens Knooppunt

“Combell heeft heel goed geholpen bij de overgang, elke dag stonden zij klaar, zij dachten echt mee.” Ook de proactieve houding van Combell wordt gewaardeerd. “Onze fijne accountmanager belt regelmatig op om te vragen of Knooppunt tevreden is, wat er nog verbeterd zou kunnen worden, enz."

Lees de volledige case van Knooppunt op onze blog Link

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top