Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Kreatos

Hosting die meegroeit met het bedrijf

De keten van haarkappers Kreatos maakt het verschil met zijn slimme toepassing van de digitale mogelijkheden. Via elektronische VIP-klantenkaarten worden klanten en hun behandeling geregistreerd in een database die als basis dient voor de communicatie met de klant: promo's en wedstrijden, nieuwe producten en kapsels worden via de Kreatos nieuwsbrief en het "Shine magazine" (op de website en als drukwerk in de vestigingen) aan de klant meegedeeld.De vraag van Kreatos

Schaalbare hosting, klaar voor een groeiend aantal vestigingen

Dit digitale luik vereist natuurlijk de nodige back-end. Toen de hoeveelheid data met het groeiend aantal vestigingen en klanten bleef toenemen, richtte Kreatos zich tot Combell om de hosting te laten meegroeien en zo hogere stabiliteit te kunnen bieden.

Gerelateerde diensten

“Sinds we de databaseserver op een cloud server gezet hebben verlopen de responsetijden prima en hebben we nog een marge om te groeien.”


Onze oplossing

Schaalbare cloud servers

In het begin had Kreatos enkel een website met beperkt dataverkeer die gedurende verschillende jaren prima heeft gedraaid op een VPS. Nu heeft Kreatos 2 cloud servers (een databaseserver en een webserver) en een mailhosting voor de vestigingen. Voor de 10 medewerkers op het hoofdkwartier wordt gebruik gemaakt van Exchange.


Waarom Combell, volgens Kreatos

“Wij zijn bewust op zoek gegaan naar een Belgische provider, om een lokaal aanspreekpunt te hebben. Combell is voor ons altijd die betrouwbare partner geweest.”

Lees de volledige case van Kreatos op onze blog link

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top