gratis Support via:  +31 (0)20 796 9999

VDK Bank

Shared cloud omgeving

VDK Bank is een duurzaam ethische gezinsbank die met een 90-tal vestigingen actief is in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen. De bank, die al decennialang hoofdsponsor is van voetbalclub KAA Gent, telt ruim 142.000 klanten, samen goed voor meer dan 3 miljard aan deposito’s. VDK-cliënten kunnen uiteraard online en mobiel bankieren, maar de bank blijft ook belang hechten aan een goed persoonlijk contact als pijler voor een langetermijn klantenrelatie. Deskundig en eerlijk advies in elke levensfase van de klant, daartoe willen de ca. 300 VDK-medewerkers zich engageren, elke dag opnieuw. Zodat geld wél gelukkig maakt.




Onze oplossing

Combell host hun vernieuwde vdk.be website binnen een shared cloud omgeving. Het voortdurend optimaliseren van deze omgeving alsook het garanderen van een veilige en performante website staan hierbij centraal.

Gerelateerde diensten:

"Combell biedt VDK spaarbank no-nonsense hosting met kennis van zaken en een unieke get-it-done mentaliteit. Het is een verademing om efficiënt te kunnen communiceren met specialisten die snel reageren."

Lieven Blancke, Verantwoordelijke Netwerk, Telecom, Storage & IT Productie

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top