Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Xpert in control

Stabiele hosting voor hun 1600 gebruikers

XPERT In Control, ontwikkelt, verkoopt en implementeert een totaaloplossing voor de integrale veiligheid van gebouwen. Er zijn ontelbare normen waaraan een gebouw moet voldoen, zoals de controle op brandveiligheid, op legionella, op liften- en stookinstallaties, en veel meer. XPERT In Control maakt met zijn internetsoftware (internetportaal, app voor tablet en smartphone) een efficiënte en tijdbesparende integrale aanpak mogelijk.
De vraag van Xpert in control

Betrouwbare hosting voor hun internetportaal

Voor het internetplatform met zijn 1.600 gebruikers, die in totaal 20.000 locaties beheren, ging XPERT In Control op zoek naar een betrouwbare partner. Ze volgden een selectietraject waarbij prijs / kwaliteit verhouding de doorslag heeft gegeven.

Gerelateerde diensten

“Wij hebben uitstekende ervaringen met Combell - het is een erg prettige partij om mee samen te werken!"

Onze oplossing

Flexibele hosting om mee te groeien

Ooit startte Xpert in control op een dedicated server ergens in 2008. Sindsdien doorliepen ze met hun business een mooi groeitraject wat ook zijn impact had op hun hosting.
Dankzij onze flexibele hostingoplossing konden ze eenvoudig doorgroeien naar cloud servers.
Die cloud servers zijn extreem flexibel (upgrades aan storage en discspace zijn op elk moment mogelijk) waardoor ze naadloos meegroeien met de app van Xpert in control.

Waarom Combell, volgens Xpert in control

"Afspraken worden nagekomen. Dingen worden niet onnodig ingewikkeld gemaakt. Ook voor mensen zonder technische achtergrond blijft alles begrijpelijk."

Lees de volledige case op onze blog link

Ga in gesprek met echte expertsWe contacteren je voor een vrijblijvend gesprek


Ga in gesprek met ons

Voor vrijblijvend advies

Gratis voorstel

Onze experts helpen je graag.

+31 (0)20 796 9999

Top