Combell Waarden

De basis van onze identiteit

Waar staan we voor?

Met Combell kies je voor een toonaangevende en ambitieuze hostingprovider.

Onze producten en service zijn erop gericht om een directe meerwaarde te leveren voor jou en je collega's. Zo focus je met een gerust gemoed op de core business van je bedrijf. Wij hebben alles onder controle.

Onafhankelijk

Combell bepaalt haar eigen weg. We zijn 100% in privé bezit en totaal onafhankelijk van leveranciers, technologieën of multinationals. Zo kun je steeds rekenen op een objectieve oplossing op jouw maat.

Specialisatie

Combell gelooft steevast in het 'do what you're good at' principe. We zijn geen IT bedrijf dat ook hosting aanbiedt, maar absolute experten met een duidelijke focus op alle aspecten van hosting.

Kwaliteit

Wij gaan prat op het constant streven naar kwaliteit, doorheen onze volledige onderneming: van dienstverlening, medewerkers en processen tot investeringen in infrastructuur, hard- en software.

Lokaal

Onze markt is de Benelux, onze taal die van onze klanten.

Service

Combell draagt kwaliteit zeer hoog in het vaandel.

Innovatie en ondernemerschap

Wij zijn gepassioneerd door nieuwe technologieën, innovatie en ondernemerschap.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Combell legt sinds jaren de klemtoon op een aantal waarden waarbij duurzaamheid beoogd wordt in onze activiteiten en onze relaties met medewerkers, klanten en leveranciers. Als snel groeiend bedrijf erkennen we de noodzaak op een formele manier vorm te geven aan ons engagement inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

4 werkthema's binnen MVO
Met onze "Principes voor maatschappelijk verantwoord ondernemen" engageren we ons tot een groeiproces waarbij we in samenwerking met onze medewerkers, klanten en leveranciers streven naar het invullen van onze economische, sociale en ecologische doelstellingen.

In een continu proces evalueren we in welke domeinen een potentiële wijziging in de activiteiten een positieve bijdrage kan leveren tot het invullen van onze economische, sociale, en ecologische doelstellingen. Ons engagement richt zich in hoofdzaak op de volgende vier thema's:

1

Onze klanten

We bouwen duurzame relaties met onze klanten. In onze dagelijkse dienstverlening beogen we erkenning, door onze klanten, van de meerwaarde die we bieden. Onze klantenservice denkt mee met de huidige en toekomstige behoefte van de klant en draagt dienstverlening, naast productkwaliteit, hoog in het vaandel. We zijn als één van de eerste Benelux hostingproviders in het bezit van het ISO 9001:2015 kwaliteitslabel én een ISO 27001:2013 certificatie voor informatiebeveiliging.

ISO9001 ISO27001

2

Leefmilieu

Combell gelooft dat IT bedrijven door hun capaciteit tot innovatie en de voorbeeldfunctie die ze vervullen naar een groot consumentenpubliek een unieke bijdrage kunnen leveren tot een duurzame wereld. Combell engageert zich tot het uitbouwen van een duurzaam aankoop-, gebruik-, hergebruik en recylagebeleid, toegepast op alle producten en diensten waarop we beroep doen, gaande van IT-hardware en data centers tot kantoor- en informaticabenodigdheden.

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

3

Onze medewerkers

Onze medewerkers ondersteunen sinds meer dan 15 jaar +167.752 tevreden klanten in de Benelux. We willen onze medewerkers alle redenen geven om zich gedurende hun hele professionele leven bij Combell te blijven inzetten. Daarom voorzien we doorgroeipaden en professionele opleiding voor medewerkers die zich inzetten tot het mee-uitbouwen van de onderneming.

4

Maatschappelijke betrokkenheid

We spelen een actieve rol in de steun aan gemeenschappen, onder de vorm van samenwerkingsverbanden en ad-hoc acties, zowel in België als buiten de landsgrenzen. Zo delen we onze IT-expertise met de onderwijssector en initiatieven van privéorganisaties, stellen we regelmatig IT-infrastructuur ter beschikking van humanitaire acties en zijn we "Diamond Investor" van ecoFoundation.