Gratis support via:  +31 (0)20 796 9999

Combell e-books

Leer aan de hand van onze e-books

Hoe houd je hackers buiten?

Het internet is per definitie geen veilige plek. Net als in de ‘gewone’ wereld is het van belang je te beschermen tegen kwaadwilligen. Je laat tenslotte thuis ook je achterdeur niet open staan. Dit gratis e-book leert je wie wat voor je kan doen om je site veilig te houden.

Download

Webhosting: kostenpost of marketinginstrument?

Hosting wordt vaak gezien als een noodzakelijke, maar vervelende kostenpost. Het heeft nochtans een rechtstreekse invloed op het succes van een bedrijf, want je website is een van je voornaamste communicatiemiddelen. Lees in dit e-book aan wat je website en je hosting moet voldoen.

Download

Mythes over snelheid en wat wèl werkt om je site sneller te maken

De snelheid van een website is niet met één knop te regelen. Verschillende factoren spelen een rol, en de precieze invloed van een welbepaalde actie verschilt soms per site. Ontdek welke mythes over snelheid van websites echt waar zijn in dit gratis e-book.

Download

Start je eigen webshop

Een goede voorbereiding is essentieel als je wilt beginnen met je eigen webshop. Als je meer informatie wilt over de broodnodige basics van een eigen webwinkel, check dan zeker ons gratis e-book Start je eigen webshop.

Download

Start je eigen webshop
Checklist

In de checklist overlopen we de verschillende belangrijke onderdelen van een goed draaiende webshop. Zo ben je zeker dat je geen essentiële stappen overslaat.

Download

Tips & tricks voor een performante Magento webwinkel

Magento is een populair e-commerceplatform waarmee je een robuuste webwinkel opbouwt. Daarvoor moet het platform op een performante en betrouwbare infrastructuur draaien, die optimaal is ingesteld op Magento. Alleen dan ben je er zeker van dat je webwinkel snel en betrouwbaar laadt en dat je bezoekers trouwe klanten worden.

Download

Public versus Private Cloud - Welke Cloud architectuur is geschikt voor mijn business?

Welke Cloud architectuur is geschikt voor mijn business?

  • De 3 servicemodellen: Saas, IaaS en PaaS?
  • De verschillende cloud-flavours: public, private of hybrid?
  • Wanneer kiezen voor managed of unmanaged cloud hosting
  • Vragen voor je cloud provider om de meest geschikte cloud te kiezen

Download

Herleid je downtime tot het minimum met een multidatacenter concept

Als het voor je omzet cruciaal is dat je servers continu beschikbaar zijn, dan kies je maar beter voor een multidatacenter concept: twee datacenters die als één logisch netwerk functioneren en zo je beschikbaarheid optimaliseren. In dit e-book bespreken we de technologie die dat mogelijk maakt en leggen we uit waarop je moet letten bij het kiezen van een multidatacenter oplossing.

Download

Partner E-books

Powered by FlexMail

Optimaliseer je conversies met AB Testing

AB testing laat je toe om kleine aanpassingen en nieuwe technieken te testen bij een deel van je doelpubliek. De variant die de beste resultaten behaalde wordt vervolgens automatisch verstuurd naar de resterende contacten in je campagne. Op die manier verbeter je je resultaten voor elke AB test die je uitvoert. Deze whitepaper helpt je op weg met AB Testing.

Download

Maak elke ontvanger uniek met Dynamic Content in je mailings

In een overspoelde mailbox is het belangrijk om op te vallen tussen alle andere mails. Béter nog, jouw bericht moet geopend, gelezen en kliks genereren. Wij raden je aan om een uitgedachte strategie uit te werken met oog voor personalisatie. Want jij ontvangt toch ook graag een e-mailbericht dat al je noden en behoeften kent?
Deze whitepaper vertelt je waarom je Dynamic Content in jouw e-mailmarketing strategie zou implementeren en geeft je enkele tips om te starten.

Download

Hoe je een conversie-winnende e-mailstrategie kunt bouwen

E-mail is in de loop der jaren aanzienlijk veranderd. Je moet je bezighouden met de inhoud die je verzendt. Je dient je tot het juiste publiek te richten en hen te stimuleren om je e-mail te openen en de call-to-action te volgen. Dit e-book toont je de 3 belangrijkste principes in je e-mailmarketingstrategie aan de hand van zeer interessante voorbeelden.

Download

De 2 formules voor succesvolle copywriting

Copywriting, misschien wel de meest mysterieuze kunst binnen marketing. In deze whitepaper lichten we 2 bekende schrijftechnieken toe die je conversies gevoelig zullen verhogen.

Download

4 recepten voor de meest engagerende lead nurturing campagnes

Als e-mailmarketeer wil je natuurlijk zo snel mogelijk zo veel mogelijk informatie over je nieuwe contacten verzamelen. Maar niet iedereen die een formulier invult op je website is onmiddellijk klaar om gecontacteerd te worden met sales. In deze whitepaper delen we de recepten voor 4 van de meest engagerende lead nurturing berichten.

Download

E-mailmarketing bij beurzen en events

Als je de kosten bekijkt om nieuwe leads te verzamelen, dan zijn beurzen misschien wel de duurste marketing- en salesactiviteiten van je bedrijf. Door het inzetten van e-mailmarketing voor, tijdens en na je beurs, kan je als bedrijf je investering optimaal laten renderen. In deze whitepaper vind je alle elementen terug om van jouw aanwezigheid een succes te maken.

Download

7 manieren om sales te boosten met e-mailmarketing en automation

E-mailmarketing wordt vaak als kleine stiefzus aanzien binnen de marketingmix, en wordt vaak pas ingezet wanneer het prospect klant geworden is. Maar eigenlijk kan e-mail doorheen de verschillende stappen in je sales proces worden gebruikt. Door ook marketing automation in te zetten ben je in staat je prospecten te targeten met waardevolle content op precies het juiste moment. En zo verhoog je drastisch je conversies.

Download

De meest onderschatte tool in e-mailmarketing: segmentatie

Segmentatie gaat heel wat verder dan het onderverdelen van bijvoorbeeld mannen en vrouwen. Waar e-mailmarketing vroeger voornamelijk werd ingezet als “cold caller”, als eerste contact met een nieuwe klant, dient het nu ingezet te worden in alle fases van je lead nurturing proces. De tijd van batch & blast campagnes zijn voorbij. Segmentatie zou wel eens het meest cruciale onderdeel van je marketingstrategie kunnen zijn.

Download

Transactionele berichten: go the extra mile to boost your sales

Massaal veel ondernemingen doen het nog steeds. Eén en dezelfde e-mail uitsturen naar hun hele klantenbestand. En dat is jammer, want de kans is groot dat je e-mail even snel weer in de prullenbak belandt. Wat als je de boodschap van je e-mail nu eens afstemt op de behoefte van iedere lezer? Meer nog, wat als je de inhoud van je e-mail laat afhangen van de actie van je ontvanger? Dat doe je met transactionele berichten.

Download

De perfecte welkomstboodschap

Welkomstberichten genereren tot 4 keer hogere openratio’s en 5 keer hogere klikratio’s dan elk ander type e-mail. Het allereerste e-mailbericht dat een nieuw contact van jou krijgt betekent meteen de start van het ontwikkelen van een klantenrelatie. Door een doordacht welkomstbericht (of welkomstserie) te voorzien behaal jij een sterk voordeel op je concurrentie.

In deze whitepaper vind je de 10 elementen die niet mogen ontbreken in jouw welkomstbericht.

Download

Speel met emoticons in de onderwerpregels van je e-mails

Emoticons lijken wel de laatste trend voor onderwerpregels. Doordat de meeste mobiele devices emoticons kunnen weergeven, en we deze devices ook steeds meer gebruiken om mails te lezen, worden die symbolen steeds populairder als tactiek om op te vallen in de inbox van de ontvanger. Werkt dat echt? En hoe moet je dat dan doen?

Download

Bedenk jouw e-mailstrategie voor de feestdagen

Tijdens de eindejaarsperiode verhogen veel bedrijven hun e-mailvolumes. Je zorgt er dus best voor dat jouw e-mailberichten tijdens deze periode kunnen opvallen in de inbox. Om ervoor te zorgen dat jouw campagnes er bovenuit steken, kom je dus best op de proppen met een goede strategie voor de feestdagen. In deze whitepaper helpen we je alvast in de goede richting.

Download

10 tips voor het sneller schrijven van super-mega-killer content

Bij het opstellen van je nieuwsbrief is het bedenken van interessante artikels essentieel. Maar content met hoge kwaliteit schrijven neemt natuurlijk wel wat tijd in beslag. Worstel jij ook wel eens met het vinden van inspiratie voor je teksten? En wens je wel eens dat je er minder lang over deed?

Download

De psychologie van kleuren in e-mailmarketing

Wanneer prospecten je e-mailcampagne ontvangen, op je advertentie klikken of je website bezoeken, nemen ze binnen enkele seconden al een beslissing. Kleurcombinaties hebben een grote invloed op het subjectief beslissingsproces. Deze whitepaper geeft je de betekenis van de kleuren zodat je deze gerichter kunt inzetten in jouw design.

Download

20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante contacten nodig. Het is dan ook een vraag die ze bij Flexmail regelmatig krijgen: “Hoe kan ik meer contacten verzamelen?”. Gelukkig hebben ze hopen ideeën voor je klaar staan.

Deze whitepaper staat vol met tips om nieuwe contacten te vinden!

Download

7 tips voor een hogere openingsratio van je e-mails

Eén van de grootste uitdagingen binnen e-mailmarketing is gelezen worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je mailing niet tegengehouden wordt in de spamfilters? En hoe krijg je je fans zo ver dat ze je mail gaan lezen?

Houd zeker rekening met de tips in deze whitepaper.

Download

10 stappen voor een schitterende opt-in

Om aan e-mailmarketing te doen heb je absoluut nood aan e-mailadressen. Eén van de mogelijke bronnen om je lijst te vullen zijn de bezoekers van je webstek. Een inschrijfformulier is het meest gebruikte middel. Een slecht formulier op je webstek is net alsof je een restaurant opent in een drukke uitgangswijk zonder een voordeur te voorzien. Met slechts een paar kleine aanpassingen maak je al een wereld van verschil.

Graag geven we 10 tips hoe je het maximale effect kan bereiken.

Download

Wat zeggen ratio’s nu echt over het succes van je e-mailcampagne?

De kracht van e-mailmarketing ligt voor een groot stuk in de traceerbaarheid. In tegenstelling tot dure campagnes in de traditionele media, kan je bij e-mailmarketing perfect nagaan hoeveel keer je nieuwsbrief werd geopend, wie hem heeft geopend en waarop hij heeft geklikt. Zo komt er weinig giswerk bij te pas en kies je voor nauwkeurige resultaten en opvolging. Maar wat zeggen deze cijfers je nu echt?

Download

10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle kanalen om je content te verspreiden, dan loop je heel wat kansen mis. Een doordachte multichannel-strategie omarmt de unieke kansen van beide kanalen en zet het ene kanaal in om het andere te boosten.

In deze whitepaper geven we je 10 tips die je meteen kan inzetten om je social media en e-mailmarketing te verenigen.

Download

Meer weten?

Heb je toch nog bijkomende vragen of wens je meer te weten te komen over onze producten en services? Contacteer ons dan nu vrijblijvend. Onze medewerkers staan steeds voor je klaar om je te begeleiden bij al je projecten.

+31 (0)20 796 9999

Combell Blog

We delen onze expertise

Bekijk zeker ook onze laatste blog artikelen voor meer tips en tricks

Top